Siteye Giriş
Kullanıcı adı:

Parola:

Parolamı Unuttum

Şimdi kaydol!
Ana Menü
PRİMA
Kimler Sitede
63 kullanıcı sitede (51 kullanıcı Forum bölümünde)

Üye: 3
Ziyaretçi: 60

perke, sevincnaz, sweetgirl, devamı...
AnneCocuk.Com Forum dizini
   İlköğretim
     İlköğretim okulları
İleti göndermek için kayıt ol

Ağaç | Yeniden Eskiye Bir önceki konu | Bir sonraki konu | Alt
Gönderen Mesaj Dizisi
Kardelens
Gönderilme tarihi: 20/07/2010 22:45
Okumakla Yetiniyor
Üyelik Başlangıcı: 20/07/2010
İlköğretim okulları

Arkadaşlar benim de sizin görüşlerinize ihtiyacım var. İstek Okullarının verdiği eğitim hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Şimdiden paylaşımınız için teşekkür ederim

Alevroxette
Gönderilme tarihi: 29/07/2010 15:48
Buradan pek ayrı kalamıyor
Üyelik Başlangıcı: 05/05/2009
Gönderiler: 124
Re: İlköğretim okulları
Eşimin kuzeni anaokulu kısmında öğretmen. Dil eğitimi olarak oldukça başarılı, sosyal anlamda da öğrenci-okul-aile üçgenini çok güzel organize ediyorlar. Ancak SBS başarıları pek iyi değil.. üniversite başarıları da genellikle dil anlamında iyi..diğer branşlarda son derece sıradan sonuçları var.. Çünkü kendi vakıf üniversiteleri olan Yeditepe'ye öğrenci yetiştiriyorlar.. bildiklerim bu kadar..
derins
Gönderilme tarihi: 29/07/2010 16:09
Buradan pek ayrı kalamıyor
Üyelik Başlangıcı: 20/02/2009
Kizimizi 1.sınıfta Florya Bilge Kagan'a yazdirdik. Sinif ogretmeni sinifa hic hakim degildi cocuga okuma yazmayi biz ogrettik. 2.sinifta aldik (iyiki de almisiz) yeni okulunda resmen okula gittigini anladi. Bu arada 1.sinifin sonunda 7 ogrenci birden kaydini bu okuldan aldi. Hadi diyelim bu bizim basimiza geldi belki okul iyidir diye dusunurken, sbs ye giren bir arkadasimizin cocugu okulda cok basariliyken duzgun bir yer kazanamadi, bize soyledigi su oldu: keske sizin gibi daha basindan alsaymisiz. Zaman gecince cocuk okula arkadaslarina alisinca istesende alamiyorsun. Karar sizin ama iyi arastirin derim.
yazsel
Gönderilme tarihi: 29/07/2010 16:25
Daimi Üye
Üyelik Başlangıcı: 13/01/2009
Gönderiler: 1203
Bir arkadaşımın çocugu bu okuldaydı Bilge Kagan da. çocuk zeki de bir çocuk, okuldan çağırmışlar annesini, çocugunuz diğer çocuklara göre geç okudu okulumuzun krıterlerine uymuyor diye,diğerleri okuma yazma bilipte gelmişler herhalde arkadaşım sinirlendi ve aldı çocugunu okuldan, hem para verip hem çocugumu istemıyorlar diye yarı fiyatına başka bir okula yazdırdı..

----------------

cigdemay
Gönderilme tarihi: 29/07/2010 16:31
Onur Üyesi
Üyelik Başlangıcı: 03/10/2005
Gönderiler: 14019
benim komsumun kizi da kasgarli mahmut'da okudu birinci sınıfı ama sonradan aldilar. gereksiz sisiriyorlar cocugun durumunu diyordu.

----------------

Kardelens
Gönderilme tarihi: 05/08/2010 17:55
Okumakla Yetiniyor
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Bakalım ne yapacağız. Kafam karıltı valla. Bu okul durumları da ne zor.
Kardelens
Gönderilme tarihi: 05/08/2010 17:56
Okumakla Yetiniyor
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Bakalım ne yapacağız. Kafam karıltı valla. Bu okul durumları da ne zor
Kardelens
Gönderilme tarihi: 05/08/2010 17:57
Okumakla Yetiniyor
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Bakalım ne yapacağız. Kafam karıltı valla. Bu okul durumları da ne zor
Kardelens
Gönderilme tarihi: 05/08/2010 17:57
Okumakla Yetiniyor
Ağaç | Yeniden Eskiye Bir önceki konu | Bir sonraki konu | En üstte

İleti göndermek için kayıt ol

REKLAM
Lidya.Net
Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2008
Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
Forum bölümünde yazılanlar ve site içeriği altına yazılan yorumların tüm sorumluluğu yazanlara ait olup, AnneCocuk.Com için bir bağlayıcılığı yoktur.
AnneCocuk.com'u  Kasım 1998 den bu güne kadar   kişi ziyaret etti