AnneCocuk.Com Forum dizini GÜNÜN ŞANSLISI
Beni nasıl bilirsiniz? 138 cigdemay | İleti göndermek için kayıt ol |
| | Eskiden Yeniye | Bir önceki konu | Bir sonraki konu | Alt |
| Gönderen | Mesaj Dizisi |
|---|---|
| cigdemay | Gönderilme tarihi: 10/07/2008 16:57 |
Onur Üyesi ![]() ![]() Üyelik Başlangıcı: 03/10/2005 Bulunduğu Yer: istanbul Gönderiler: 13885 |
Re: Beni nasıl bilirsiniz? 138 cigdemay Alıntı:
amin canim ![]() bu arada, hani bu kadinin sinirlerini mi almislar acaba diye dusunmussun ya, bunu ilk dusunen sen degilsin merak etme benim cok sinirli oldugumu dusunen tek kisi esim ve annem
|
| cigdemay | Gönderilme tarihi: 10/07/2008 16:30 |
Onur Üyesi ![]() ![]() Üyelik Başlangıcı: 03/10/2005 Bulunduğu Yer: istanbul Gönderiler: 13885 |
opucuk ikonu ![]()
|
| cigdemay | Gönderilme tarihi: 10/07/2008 16:29 |
yanilmiyorsun galiba, severim insanlari. kırmaktan cekinirim. hatirliyorum o mesaji, hani arzu'nun bir forumuna koydugun siirini cok sevmistim onunla ilgili... (sen yazdin zannettim degilmis) ha bak yeri gelmisken siiri burda yineleyelim; ----------------- Anne Ve Oğul Siyah ve gece Geceden siyah gözlerinde Düğümlenir ve çözülür bilmece Rüzgarda ki narin dal gibi kırılgan Kıvrlır dudakları rüzgar ona değdiği an Narin gelincik elinden tutar Bir küçük erkek çocuk eli Bakışları aynı tatlı,hüzünlü nağmeleri söyler Tıpkı annesininki gibi... SAHRA SU..
|
| cigdemay | Gönderilme tarihi: 10/07/2008 16:21 |
ben de seni, canım komsum ![]()
|
| Öznur-Zeynep04 | Gönderilme tarihi: 10/07/2008 16:14 |
Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik Başlangıcı: 21/07/2005 Bulunduğu Yer: .... Gönderiler: 5342 |
Re: Beni nasıl bilirsiniz? 138 cigdemay Sıcacık,
İçten, Gözlerinin içi gülen, Eşine habire küsen ama yine de kıyamayıp barışan, Ilgaz'ın annesi, Tanışmayı can-ı gönülden istediğim, Güzel gözlü, güzel yürekli Anne...
|
| red-line | Gönderilme tarihi: 10/07/2008 16:11 |
Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik Başlangıcı: 12/05/2008 Bulunduğu Yer: Gönderiler: 1808 |
Re: Beni nasıl bilirsiniz? 138 cigdemay sitede ilk özel mesajımı yazdığım arkadaşım..
sıcakkanlı ve samimi olduğunu tahmin ediyorum.. yanılmıyorum değilmi Çiğdem'cim..
|
| Hülya_Cerit | Gönderilme tarihi: 10/07/2008 16:08 |
Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik Başlangıcı: 15/10/2003 Bulunduğu Yer: İstanbul Gönderiler: 4356 |
Re: Beni nasıl bilirsiniz? 138 cigdemay Bir değişiklik yok
Halen daha çok seviyorum komşumu Alıntı:
|
| cigdemay | Gönderilme tarihi: 10/07/2008 16:00 |
Re: Beni nasıl bilirsiniz? 138 cigdemay hortlama forumu
![]()
|
| derensima | Gönderilme tarihi: 10/07/2008 15:57 |
Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik Başlangıcı: 05/06/2007 Bulunduğu Yer: ist-eyup-yesilpinar Gönderiler: 4621 |
Re: Beni nasıl bilirsiniz? 138 cigdemay hOOORT
Benim bu siteye uye olmama neden olan canim arkadasim cigdem Ilgazcikla benim kizim Deren ayni siniftalar kankiler yani Hayata okadar olumlu ve iyi taraflarindan bakiyorki daha dogrusu bakiyorduku ozellikle bizim kresle yasadigimiz problemlere ama actim gozunu birazcik ilk tanidigimda bu kadinin sinirlerinimi almislar diye dusunmedim deil o kadar sakin iyi niyetli ve okadar yumusak konusmasi varki ben kaba kaliyorum vallahi yaninda ama olmaz yani bukadar ama egittim kendilerini simdi ehhh iste oldu sayilir mutsuz oldugu donemde bile gulmeyi bilir her insan hakkinda pozitif dusunur aklibasinda hanimdir simdi bana kizacaksin cigdem ama olumsuz yonun benim icin cok cok iyi niyetli olmandi cigcemcim kendini cok yipratirsin bu sekilde onuda astik neyseki evliliginde is hayatinda hep mutlu olmani cani gonulden dilerim arkadasligimizin bir omur boyu sursun
|
| cigdemay | Gönderilme tarihi: 18/06/2007 13:49 |
Re: Beni nasıl bilirsiniz? 138 cigdemay canim arkadaslarim,
bircogunuzun bildigi uzere, gecen hafta tatildeydim. boyle bir forum acildigindan da hic haberim yoktu. inanilmaz bir surpriz oldu benim icin. ise donmek cok zor gelmisti ama biraz once Seyhan (ezoferda) bu forumdan bahsedince cok sasirdim ve muthis bir hizla ama sindire sindire okudum yazdiginiz guzel sozleri. sagolun, varolun... guzellikler karsilikli cok seviyorum ben sizleri. ![]() siz bana bu gidisle gercekten bir laptop aldiracaksiniz iyice bagimli ettiniz beni kendinize
|
| « 1 2 3 (4) 5 6 7 » | |
| | Eskiden Yeniye | Bir önceki konu | Bir sonraki konu | En üstte |
| İleti göndermek için kayıt ol | |

ANNECOCUK.COM 12. YAŞINDA... Hemen
Siteye Giriş
Ana Menü
PRİMA
Kimler Sitede