Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: Gülnur

Arama: Arama işlemi Toplam 0,07 Saniye sürmüştür.

  1. Bahçelievler Acıbadem Aile hastahanesini bilen varmı?

    Mustafanın bundan sonraki tedavisi o hastahanede sürecekmiş.Bilgisayarda arastırıyorum ama hakkında fazla bilgiye ulasamadım.Aramızda bilen,kalan ve yorum yapabilecek olan varmı acaba arkadaslar?
  2. Cevap
    0
    Hit
    1.215

    Kuşburnu marmelatı yapma zamanı...

    Gecen hafta görmüstüm azar azar vardı köylü kadınlarda.Bu hafta bollasmıstır sanırım.Alıp marmelatını yapmak lazım.Cok da zor oluyor ama az da olsa yapmadan olmaz ..
  3. Cevap
    5
    Hit
    4.419

    Cevap: sabiha paktuna keskin vakasi

    Allah evlat acısı kimsenin basına vermesin.Bende izledim programı ama Sabiha hoca da gercekten isinin cok uzmanı ve degerli bir prof.Ben sorunun verilen ilactan ziyade babasının kucagındaki kusmada...
  4. Cevap
    3
    Hit
    2.579

    Cevap: Yesil zeytin yapma zamanı

    Facebookda 1H(AY)AL ÇİFTLİĞİ Diye bir sayfa kurmustum gecen yıl...Tabiiki kendimiz yapıyoruz....Online satıs yapamıyorum Biacığım.Ben ürünümü yolluyorum sen tadına bakıyorsun...Begenirsen bedelini...
  5. Cevap
    3
    Hit
    2.579

    Yesil zeytin yapma zamanı

    Zamanı geldi ilk bu hafta görüldü pazarda.Ama cok pahalı.Gecen sene 3 tl idi bu sene 5 e satılıyor.Daha iner mi bilemiyorum...İsteyen olursa ona göre alır yaparım...ev yapımı kırma zeytin.Ayrıca...
  6. Hepinizin bayramını kutluyorum.Bizden haberler.

    Herkese en icten sevgilerimi yollayarak bayramınızı kutluyor, herseyin gönlünüzce olmasını diliyorum..Malum uzun ve telaslı gecen yaz dönemi siteye girmeme pek zaman bırakmadı.Bu gece söyle bir...
  7. Cevap
    11
    Hit
    7.311

    Cevap: Dayım vefat etti...

    Başın sagolsun.Dayılar cok sevilir...Allahtan rahmet diliyorum dayıcıgına.
  8. Cevap: 8 nisanda Maslak Acıbademdeyiz..İnsallah..

    Maslak Acıbademden yazıyorum...Odamıza yerlestik...Tetkikler basladı...Bu gün bir sürü kan aldılar Mustafadan ama daha dr lar ile görüsmedik...Sanırım pazartesi görüsecegiz...Hepinize tesekkür...
  9. 8 nisanda Maslak Acıbademdeyiz..İnsallah..

    Mustafanın özel tetkikleri icin..Allah nasip ederse 8 nisanda maslak Acıbademde olacagız insallah...Kalacagımız süre belirsiz..Dualarınız bizimle olsun....
  10. Cevap: İstanbulda merkezi bir yerde.....Aklınızda olsun....

    aaaÇardaklı:)Sen buralardamısın...İyisindir İnsallah.Epeydir haberlesemedik...
  11. İstanbulda merkezi bir yerde.....Aklınızda olsun....

    .Önce bir daire alalım diye düsündük.Cünkü bir ayagımız ,İstanbul da olacak nasipse bundan sonra.Ama sonra dedik ki neden kendimiz yapmayalım.Hazır yenilesme projesi de varken.Nasıl olsa meslegimiz...
  12. Konu: Merhaba;

    yazan Gülnur
    Cevap
    0
    Hit
    1.017

    Merhaba;

    Merhaba.. yeni ürünler ekledim ürünlerime.Yarın ilk siparislerimi İstanbul a, yollayacagım nasipse..
    Zeytinyağlı yaprak sarması,kavanozun kapağını açacak ve hemen agzınıza atacaksınız.Tamamen...
  13. Cevap
    9
    Hit
    5.491

    Cevap: Mutlaka inceleyin..

    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.344316112343899.72189.303087739800070&type=1
  14. Cevap: iyi dileklerinizi dualarinizi rica ediyorum...cok mutsuzum...

    Canım arkadasım,Allahım yardımcın lsun.darda koymasın....İnsallah hersey gönlünce olsun.Seni mutsuz eden ne ise gitsin,yerini mutluluga bıraksın.Allah var olan yavruna hayırlı ömürler...
  15. Cevap
    9
    Hit
    5.491

    Cevap: Mutlaka inceleyin..

    Canım benim cok tesekkür ederim....Sen iyilestin degilmi...Cemileciğim Feyzullahın dogumundan sonra benim de midemde cok siddetli bir sorun olmustu.Yerlerde yuvarlanıyordum agrısından..O zaman...
  16. Cevap
    9
    Hit
    5.491

    Cevap: Mutlaka inceleyin..

    Öne çekmek istedim..Herkese selamlar.
  17. Cevap
    9
    Hit
    5.491

    Cevap: Mutlaka inceleyin..

    Ürünlerimi taze taze hazırlıyorum..Mis gibi gül recelimi yaptım,ayva recelimi yaptım.Yeni tarhana kardım.Bu sefer keçi sütü ve keci sütünden mayaladıgım yogurdu kullandım bebek ve cocuklar icin...
  18. Cevap
    8
    Hit
    3.264

    Cevap: 7 Gunluk Bahar diyeti

    Karatay da ekmege cok düsman:(Sigara ile es tutuyor.Dr lar ise her öğünde en az 1 dilim ekmek veriyor....Siz ne düsünüyorsunuz bu konuda?Hadi öğünlerde yemeden oluyor ama kahvaltıda hic ılmazsa 1...
  19. Konu: "Yemeğe Almak"

    yazan Gülnur
    Cevap
    22
    Hit
    9.745

    Cevap: "Yemeğe Almak"

    Bizdede hala aynı adetler var Nuraycıgım.Akrabaları bir araya getiren güzel adetler bunlar.Ellerine saglık Lazanya icin....
  20. Cevap
    13
    Hit
    5.653

    Cevap: 2013 nasil gidiyor?? :-)

    Cemileciğim simdi nasılsın?Merak ediyorum seni.Lütfen iyi bak kendine..
  21. Cevap: Sizde olandan baskasinda da olsun ister misiniz?

    Aynen bende.bir sey aldıysam ve faydalı bir seyse,bütün sevdiklerimle paylasıp tavsiye ediyorum..
  22. Cevap
    9
    Hit
    5.491

    Cevap: Mutlaka inceleyin..

    Evet canım.Kg fiyatı.Kargo ücretini ben ödüyorum,siz ödemenize ekliyorsunuz.5 kg ye kadar 8 tl.10 kg ye kadar 12 tl kargo ücreti...

    Bu arada,bu gün salamura yaprak bidonumu actım..Sınırlı miktarda...
  23. Cevap
    9
    Hit
    5.491

    Cevap: Mutlaka inceleyin..

    Cok haklısın Sibelciğim.Simdi dingin kafayla tekrar okuyunca yazımı cok kızdım ben de kendime..Pınar hanım sadece taktir edilir.Ve ben asla onunla kendimi kıyaslayamam.Yazdıgım gibi benimki sadece...
  24. Cevap
    9
    Hit
    5.491

    Mutlaka inceleyin..

    ORGANİK KÖY MISIRI HAŞLANMIS TANE MISIR.....1 KG LİK KAVANOZDA...Bakalım tadı sizin yediklerinize benziyormu.Mis gibi hakiki mısır kokusunu,annelerimizin soba üstünde güvecte hasladıgı mısırın...
  25. Cevap
    17
    Hit
    5.651

    Cevap: Pankreas iltihabi-pankreatit

    Cemileciğim cokk gecmis olsun.Tez zamanda gelsin gecsin insallah.Lütfen arkadasların dediğine uy ve hemen tedavini ol canım.Pankreas iltihabı nasıldır bilmiyorum ama benim safrakesemde de 1,5cm...
Toplam 500 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.