Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: mavisboncuk

Arama: Arama işlemi Toplam 0,07 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    17
    Hit
    16.371

    Cevap: o zaman şöyle yapalım mı ??

    Bence telefonumuzdan takip edebileceğimiz bir uygulama gibi olabilir. O zaman katılımcı sayısı artacaktır.
  2. Cevap
    17
    Hit
    16.371

    Cevap: o zaman şöyle yapalım mı ??

    Ben 41 yaşındayım, kızım 3.sınıfa geçti.
    Ev ve iş arasında geçen hayatımda her şey normal, bir sıkıntı yok çok şükür.
  3. Cevap
    17
    Hit
    16.371

    Cevap: o zaman şöyle yapalım mı ??

    Katılıyorum, forumun eski günlerini ben de çok arıyorum..
  4. Cevap
    19
    Hit
    13.598

    Cevap: Tekrar Merhaba

    Güle güle büyüt :)
  5. Cevap
    15
    Hit
    12.953

    Cevap: Sevgili Esra, Acil şifalar diliyorum

    Çok geçmiş olsun
  6. Cevap
    3
    Hit
    3.102

    Cevap: Öğretmenler gunu.

    Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum.
  7. Cevap
    32
    Hit
    27.110

    Cevap: SERAP GÜLER YILDIRIM'ı kaybettik...

    Nur içinde yatsın :(
  8. Cevap
    17
    Hit
    10.983

    Cevap: Siigarayı bırakmak.

    Nikotin sakızlarını deneyebilirsiniz.
  9. Cevap
    2
    Hit
    5.561

    Cevap: Belgesel izler misiniz?

    İz TV'yi izliyorum ben de. TV izleme saatlerinin neredeyse %80'inde İz TV açıktır. :)
  10. Cevap
    7
    Hit
    5.580

    Cevap: 2014 geldi geliyor...

    İyi bir yıl olsun
  11. Sabit: Cevap: Okul öncesi çocuklar için KİTAP tavsiyeleri

    Jonny Duddle 'nın "Kapı Komşumuz Korsanlar" ve "Uzayın Kralı" çok eğlenceli kitaplar
  12. Cevap
    1
    Hit
    2.189

    Cevap: saç problemi

    Geçmiş olsun
  13. Cevap: Evi ilaçlatmak istiyorum , bilgilerinizi paylaşır mısınız?

    Ben bunu aldıktan sonra kurtuldum. :)


    http://www.dermobakim.com/images_buyuk/f80/Raid-Otomatik-Sprey-Makina-Yedek_7580_1.jpg
  14. Cevap
    4
    Hit
    2.873

    Cevap: Başımız sağolsun

    Ben de kınıyorum. Buna çanak tutanlara ve bizi bu duruma düşürenlere yazıklar olsun...
  15. Cevap: 8 nisanda Maslak Acıbademdeyiz..İnsallah..

    Çok geçmiş olsun.
  16. Cevap
    13
    Hit
    5.653

    Cevap: 2013 nasil gidiyor?? :-)

    Çok geçmiş olsun.
  17. Konu: Nuray:-)

    yazan mavisboncuk
    Cevap
    37
    Hit
    10.271

    Cevap: Nuray:-)

    :(
  18. Cevap
    16
    Hit
    4.632

    Cevap: eve gazete aliyor musunuz?

    Alıyordum ama artık almıyorum.
    İlk sayfa dışındakiler zaten netten okudugum haberler oluyor.
  19. Cevap: Anci bize geldi safalar getirdi :)))

    Ne iyi etmişsiniz gercekten :)

    Fotograflar da çok güzel
  20. Cevap
    15
    Hit
    4.833

    Cevap: Burası kötü gün dostu galiba :(

    Geçmiş olsun
  21. Konu: 21 aralik

    yazan mavisboncuk
    Cevap
    27
    Hit
    9.998

    Cevap: 21 aralik

    Bakalım neler olacak
  22. Cevap
    42
    Hit
    11.259

    Cevap: ahanda doğurdum geldim :)

    Hoş geldin :) Bebeğin çok tatlı, maaşallah
  23. Cevap
    71
    Hit
    18.216

    Cevap: Abimi kaybettim! :(

    Allah sabrını versin, çok üzüldüm
  24. Cevap
    7
    Hit
    2.356

    Cevap: Sosyal gruplarimizda neler oluyor??

    :) İyi dedin
  25. Cevap: bebelere cocuklara gelişim araçları

    Hayırlı olsun. Sağlıkla doğsun büyüsün
Toplam 500 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.