Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: Inci&Deniz

Arama: Arama işlemi Toplam 0,27 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: Nuray:-)

    yazan Inci&Deniz
    Cevap
    37
    Hit
    10.310

    Cevap: Nuray:-)

    Çok uzun zamandır her gün açıp baktığım ama kafamı da lafı da toparlayıp yazamadığım, ne yazacağımı bilemediğim sevgili sitem....

    şu üstteki satırlar çok iç acıtan cinsten, çünkü çoğumuzun...
  2. Cevap
    35
    Hit
    11.372

    Cevap: Yoksa bahtsız bedevi biz miyiz?

    Haaa pardon son cümlene cevap yazmamışım,

    ne zaman gelelim?:)))
  3. Cevap
    35
    Hit
    11.372

    Cevap: Yoksa bahtsız bedevi biz miyiz?

    Emin ol bizim havayı görsen, öper başına koyardın İtalyan soğuğunu:

    bence de neresi olursa olsun en güzel mevsim bahar. İlk-son farketmez, bahar olsun da.

    Sanırım İtalya'ya giden herkesin...
  4. Cevap
    35
    Hit
    11.372

    Cevap: Yoksa bahtsız bedevi biz miyiz?

    dur Yeşim'e anlattırayım neler yaptılar acaba diye düşünüp siteye girdim ama gördüm ki anlatmışsın bile:)

    Tüm aksilklere rağmen memnun kalmanıza sevindim. Bence tam tadını çıkarıp sokaklarında...
  5. Cevap: İtalya'da nerelere gidilir, ne yenir, vs....

    Yok canım, mübalağa etmedim. Biz trenle şehirlerarası yolculuk konusunda tecrübeli değiliz, o nedenle sana pasladım. Yeşim'e yazmadan önce soruna da cevap vererek geçmiş olayım. Belgrad'da biz...
  6. Cevap: İtalya'da nerelere gidilir, ne yenir, vs....

    Tembel ve beceriksiz Yeşim üşenir şimdi bunu yapmaya:))) İş başa düştü.

    http://www.annecocuk.com/showthread.php?77955-ÇOCUKLU-İTALYA-GEZİSİ-1-ROMA&p=
    ...
  7. Cevap
    17
    Hit
    3.925

    Cevap: yesin mi, yemesin mi?

    Kaldı mı öyle aşık olup yemeden içmeden kesilenler? Belki kızlarda olur bilemiycem:)
  8. Konu: dondurma

    yazan Inci&Deniz
    Cevap
    19
    Hit
    4.735

    Cevap: dondurma

    Zayıf:)
  9. Konu: dondurma

    yazan Inci&Deniz
    Cevap
    19
    Hit
    4.735

    Cevap: dondurma

    1-Altınova Vardar:)
    allahtan bir hafta kaldık, günde iki üç posta götürdük. Diğerlerindeki tek top fiyatına burada 5-6 top yenince:))

    diğerlerine itirazım yok sadece senin ilk sırandakinden...
  10. Cevap
    15
    Hit
    7.369

    Cevap: Hayatı kolaylaştıran ufak teknikler

    İkisini de yaptım. Tuvalet kağıdı rulosu yetişmeyince, peynir ekmek gibi tükettiğim mutfak havlusu rulolarını da kesip kullandım. Daha üç beş tane lazım, evdekilere daha çok tuvalete gitme görevi...
  11. Cevap
    17
    Hit
    3.925

    Cevap: yesin mi, yemesin mi?

    Meriççim bu bücürler büyümelerinin pik yaptığı dönemde iştahlanıyorlar. Dikkat et, iştahı açılıp höpür höpür götürdükleri zaman yemekleri, boy atıyorlar.

    Madem ki sağlıklı, yedirmek için ekstra...
  12. Cevap
    15
    Hit
    7.369

    Cevap: Hayatı kolaylaştıran ufak teknikler

    Maile gelen cevaplarda biri uyarmış, tahta kaşığı alevli ocaklarda tencere üstüne koymayın diye. Fotoğraftaki elektrikli.

    Ben özellikle tuvalet kağıdı ruloları içine kabloları depolama ve ekmek...
  13. Cevap: Sosyal medyada bu kez tematik bir sözlük: mekansozluk.com

    Bir iki deneme yaptım, henüz pek zayıflar:))
  14. Cevap
    15
    Hit
    7.369

    Hayatı kolaylaştıran ufak teknikler

    Mail olarak geldi, paylaşayım dedim. Akıl akıldan üstündür. Güzel fikirler var, bir kısmını uygulayacağım:)

    Düzgün olarak ve yüzeye zarar vermeden çivi çakmak.
  15. Cevap: Okul no ne işe yarar biri bana aciklayabilir mi? / en son sayfada ogrendim cevabi :-)

    Kitap defterlerine yazdım, Deniz de "aaaa bu sene de mi numaram aynı?" diye sordu:) "sen büyüsen de numaran hep aynı kalıyor" dedim ben de.

    Kalemleri ve diğer şeylere sadece isim yeterli tabii....
  16. Cevap: Yurtdışından gelip Türkiye'de okuyacak bir çocuğa en uygun okullar hangileridir?

    Çok önemli bilgiler bunlar, sağol Kübra.

    Sabah Çamlıca'ya doğru yola çıktılar, ben de senin yorumunu okuyunca yolda arayıp yazdıklarını okudum. Kafaları karıştı haliyle:( ne yaptılar sonra...
  17. Cevap: Yurtdışından gelip Türkiye'de okuyacak bir çocuğa en uygun okullar hangileridir?

    çevre kolejini de bildirdim, yarın hallederler inşallah hangisi olursa.
  18. Cevap: Yurtdışından gelip Türkiye'de okuyacak bir çocuğa en uygun okullar hangileridir?

    Aaaa neye cevap yazmadım???:(( aşkolsun ne küslüğü? Yaz tatilinde pek ortalıkta olamadım ama bizim yazışmalar da artık pek aktif değil ki. Böyle düşündüysen üzüldüm gerçekten:( özür dilerim:(
  19. Cevap
    26
    Hit
    10.525

    Cevap: paraynan defter-kitap kaplama

    Tamam, ben size veririm. Uyan olursa kullanır, olmazsa okuma kitabı yapar. Arkadaşımın oğluna uyan olursa da sizden alır ona veririm tekrar.
  20. Cevap: Yurtdışından gelip Türkiye'de okuyacak bir çocuğa en uygun okullar hangileridir?

    Bu yakada Berna, işyeri Tuzla, ev de bu taraflarda tutacaklar.
  21. Cevap
    26
    Hit
    10.525

    Cevap: paraynan defter-kitap kaplama

    O şekilde birkaç kitap var 1 ve 2. Sınıftan kalan. İsterseniz veririm. Okul açılınca haberleşelim.
  22. Cevap: Yurtdışından gelip Türkiye'de okuyacak bir çocuğa en uygun okullar hangileridir?

    Sağol Ebru. Anadili ingilizce. MEB müfradatı gereksiz, bu okul uygun gibi. Yarın gidecekler bakalım.
  23. Cevap: Yurtdışından gelip Türkiye'de okuyacak bir çocuğa en uygun okullar hangileridir?

    Evet Çamlıca'da ilkokul, yine Çamlıca ve Ataşehir'de de anaokulu varmış. Yıllık 20-25 bin gibi ücretleri. Bu okuldan başka da secenekleri yok gibi görünüyor.
  24. Cevap
    26
    Hit
    10.525

    Cevap: paraynan defter-kitap kaplama

    Arkadaşımın oğlu 1. Sınıfa başladı bu sene, ona uyan kitapları veririm demiştim, uya uya bir tanesi uydu kitapların:(

    İngilizce kitaplarını her sene değiştiriyorlar, uyanlar da içlerinde...
  25. Cevap: Yurtdışından gelip Türkiye'de okuyacak bir çocuğa en uygun okullar hangileridir?

    Çocuk sıfır Türkçe olduğu için olmaz diye düşünmüştüm. Şimdi arayıp bilgi aldım müdür yardımcısından. Çamlıca'da bir international school varmış. Onu araştıracağım şimdi.
Toplam 500 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.