Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: hipp

Arama: Arama işlemi Toplam 0,14 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    5
    Hit
    4.410

    sabiha paktuna keskin vakasi

    :confused::mad:duydunuz izledinizmi bilmiyorum 3 bucuk yasindaki cocuga asiri doz narkoz verip ölümüne sebeb olmakdan suclaniyor su an tv de sok oldum izlediklerim karsisinda aile beni mahvetti ama...
  2. Cevap
    9
    Hit
    8.474

    Cevap: Bu sezon hangi dizileri izliyorsunuz ?

    evet izleniyor
    siz yas tutuyorsunuz sanirim aylardir eglenme adina ne varsa onlarla ilisiginizi kestiniz diye düsündüm bir anda ama bizde hayat maalesef devam ediyor kusura bakmayin
  3. Cevap
    9
    Hit
    8.474

    Bu sezon hangi dizileri izliyorsunuz ?

    Ben beni böyle sev cok severek izliyorum trt 1 de cok tatli bir ask filmi izlemeyenlere tavsiye ederim. Persembe aksamlari Ugur Yücel dizisi var Aramizda kalsin ismi oda cok güzel bir aile dizisi...
  4. Cevap
    4
    Hit
    4.046

    Cevap: Sözlü dönemi tarih oldu!

    Cocuklarin genclerin gözü aydin hic sevmezdim sözlüleri karnima agrilar girerdi sözlü günleri :)
  5. Cevap
    2
    Hit
    2.291

    Cevap: Eğitim ilk ailede başlar

    Illa sartmidir andimiz okunmasi dünyanin hic bir yerinde böyle bir uygulama yok olamaz da zaten ben Türküm ama bir kürt veya baskasi icin oldukca irkci söylemleri vardi acikcasi.
    Insanlar ruhen...
  6. Cevap
    2
    Hit
    2.535

    Tuncel Kurtizi kaybettik

    Kendisini cok severek begenerek izlerdim Allah rahmet etsin.
  7. Cevap
    1
    Hit
    2.183

    cay makinesi kullaniyormusunuz?

    Korkmazin cay makinesini aldim 729ama semaver muslugu iki gün sonra bozuldu simdi tamire yolladim ama icimde rahat etmedi böyle hemen bozulurmu bu modeller sizde kullaniyormusunuz ?
  8. Cevap
    3
    Hit
    3.558

    Cevap: Bulasik makinesinde yemek pisirmek

    http://www.youtube.com/watch?v=cFcyRpSPGfc burdan izleyebilirsiniz :)
  9. Cevap
    3
    Hit
    3.558

    Bulasik makinesinde yemek pisirmek

    Tv de izledim sok oldum gercek olabilirmi acaba kadin bulasik makinesinde yemek pisirdi tursu yapip bulasik makinesinde yapan birini okudum az önce .

    Bana igrenc geldi ama kadin yemegi pisirdi...
  10. Cevap
    18
    Hit
    15.003

    Cevap: Bu karıncalar beni çıldırtacak...

    bugünlerde karincalardan muzdaripdim bende gecen aksam tvde salkim domateslerin salkimini karincalarin yoluna koyun dedi onu denemeyi düsünüyorum bende
  11. Cevap: (Hollanda) Prens Friso (44 yasinda) vefat etti

    Prensin topragi bol olsun bende yogun bakimda oldugunu biliyordum ama iyilesmistir diye düsünüyordum ölüm haberini duyunca sasirdim epeydir komadaymis yasi da cok gencmis ailesine sabir versin
  12. Konu: Annemi Kaybettik

    yazan hipp
    Cevap
    33
    Hit
    11.496

    Cevap: Annemi Kaybettik

    Basiniz sag olsun Allah büyük sabir versin ailenize bu aciyi yakindan bilen biri olarak zaman her seyin ilaci oluyor ama hic gecmeyen bir sizi kaliyor yürekde Allah yardimciniz olsun
  13. Cevap
    13
    Hit
    6.166

    Cevap: ne var ne yok bakim buralarda?

    Büyük gecmis olsun haberlerde bayram kazalarini izleyince insan nasil üzülüyor bunu yakindan yasamis biri olarak .
  14. Cevap
    15
    Hit
    6.389

    Cevap: Dayımın hastalığı hepimizi mahfetti!

    Gecmis olsun zor bir dönem Allah yardimciniz olsun
  15. Cevap
    30
    Hit
    12.427

    Cevap: Bana iyi duygularınızı gönderin.

    Gecmis olsun insallah simdi daha iyisinizdir
  16. Konu: Okullar basladi

    yazan hipp
    Cevap
    4
    Hit
    3.484

    Cevap: Okullar basladi

    Hayirli olsun tatli telaslar bunlar hollandada okul tatili ne zaman basliyor ki böyle erken basladi.Biz Bayern bölgesindeyiz daha gecen hafta kapandi okullarimiz Türkiyede olanlar cok sasiriyor böyle...
  17. Cevap
    8
    Hit
    5.869

    Cevap: Böyle olmasaydım da...

    Benimi anlattiniz acaba Nuray hanim tipki sizin gibiyim bende yolculuk yapmayi hic sevmem 3 saat ucak yolculugu bile sinir stres eder beni uzun yolculuklari düsünemiyorum bile esim bayramda bosnaya...
  18. Cevap: Canlan Sitem :) Kimler yoğurdunu evde yapıyor?

    Bende kendim yapiyorum hazir yogurt alinca yemiyor benim beyler ben kaymakda karistiriyorum cok güzel oluyor yengem mikrodalga ya sigacak kadar bir kaba mayalayip mikrodalganin icinde mayalamaya...
  19. Cevap: Arı Sütü iştahsızlığa çare gerçekten kilo aldık

    Keske cocuklarin kilo sorununu bu kadar önemsemesek ama her anne kafaya takiyor iste benim oglumda 30 aylik 15 kilo ben zayif diyorum dr iyi diyor bende alip verebilirmiyim acaba hangi yasdan sonra...
  20. Cevap
    10
    Hit
    7.066

    Cevap: Bir açıklama ve bir soru.

    Yeni üyelikleri neden kapattiniz ki hem site canlansin diyoruz hem üye alimi kapaliymis :confused: üye olmadan bile okunsun ki ilgisini cekenler üye olup yazmaya baslasin bence
  21. Cevap
    4
    Hit
    5.009

    Cevap: E- Seçmen Uygulaması

    Chp nin iktidar olmasinin önündeki tek engel secim barajimidir ? Baraj kalkinca kesin iktidarmi olacak diyorsunuz?
  22. Cevap
    44
    Hit
    20.591

    Cevap: Sitemiz can çekişiyor :(

    Evliliginiz ve bebeginiz hayirli olsun anneli babali büyüsün benimde son numaram 2 bucuk yasinda simdi yardimci olcagim bisey olursa yardimci olabiliriz birbirimize :) erkekmi kizmi bebeginiz?
  23. Cevap
    3
    Hit
    3.397

    Görmemisin veliaht prensi olmus

    Duymussunuzdur sizlerde Ingilterenin veliahti sonunda dogmus :o resimleri gördünüzmü nasilda sasali kutluyorlar.Normal dogum yapmis bravo Kate bizde de sezeryana prenses dogum diyor drlar bizi...
  24. Cevap
    11
    Hit
    23.536

    Cevap: Bebeklerde ense kalınlığı

    Öncelikle gecmis olsun arkadasiniza kolay durum degil.
    Ama böyle sorunlu denilen pek cok hamileligin saglikli bebek dogurdugunu duydum insallah buda öyle biseydir .
  25. Cevap
    11
    Hit
    12.544

    Cevap: Kim milyoner olmak ister

    Tebrik ederim cesaretinizi videosu varsa eklerseniz iyi olurdu
Toplam 220 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.