Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: gul_gunes

Arama: Arama işlemi Toplam 0,04 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    17
    Hit
    16.349

    Cevap: o zaman şöyle yapalım mı ??

    :) Gülay'cım seninle paylaşımlarımız olmuştu yıllar önce , siteye yeni üye olduğum dönemlerde bana sen yakınlık göstermiştin.. :) bunca zaman sonra seni görmek çok güzel..:)

    evet bir evladım daha...
  2. Cevap
    17
    Hit
    16.349

    Cevap: o zaman şöyle yapalım mı ??

    Kaybettiklerimiz için Allahtan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun.

    eski canlılık yok artık burada, özlüyorum o günleri...
    tanıtayım kendimi efendim..

    şuan 40 yaşındayım. 8 yaşında oğlum...
  3. Cevap
    14
    Hit
    7.493

    Cevap: uzun zaman olmuş

    gülay hatırladın mı beni? özlemişim..
  4. Cevap
    14
    Hit
    7.493

    Cevap: uzun zaman olmuş

    merhaba hanımlar...ben de özledim eski günleri, oğlum daha çok küçüktü anneçocukla tanıştığımda, şimdi 8 yaşında ve 4 aylık bir kızım var....keşke eski canlı cıvıl cıvıl günlerine geri dönse ne hoş...
  5. Cevap
    19
    Hit
    13.623

    Cevap: Tekrar Merhaba

    güle güle büyütün bebeğinizi, şansı bol bahtı açık olsun.
  6. Cevap
    1.283
    Hit
    336.719

    Sabit: Cevap: Yetişkinler için Kitap Tavsiyeleri

    iki hafta önce mark gimenez'in avukat kitabını okudum. bir solukta okudum diyebilirim. ortalara yaklaştığımda daha akıcıydı. öneririm. şimdi ise nora roberts'in düşlerin ötesinde kitabını okuyorum....
  7. Cevap: Canlan Sitem :) Kimler yoğurdunu evde yapıyor?

    evde yapılan yoğurt piyasadakilerden biraz yumuşak oluyor evet. maya fazla kaçınca da çok yumuşak ve sulu oluyor. 1 litre süte 1 tatlı kaşığı (tepeleme olmasın) maya kullanmanızı öneririm nuray hn.
  8. Cevap: Canlan Sitem :) Kimler yoğurdunu evde yapıyor?

    sütü mayalayacağınız kaba koyun. serçe parmağınızı sütün merkezine batırın 7'ye kadar sayın saydığınızda parmağınız yanmıyorsa (ılık olmayacak ılıktan biraz sıcak, termometre varsa 40 derece olmalı) ...
  9. Cevap: Canlan Sitem :) Kimler yoğurdunu evde yapıyor?

    boş buldum :)
  10. Cevap
    30
    Hit
    12.427

    Cevap: Bana iyi duygularınızı gönderin.

    inşallah ms atağı değildir. umarım ufak bir sorundur ve basit bir tedaviyle günlük hayatınıza sorunsuz devam edersiniz...geçmiş olsun.
  11. Cevap
    10
    Hit
    7.066

    Cevap: Bir açıklama ve bir soru.

    yeni üyelikler tabiki açılmalı diye düşünüyorum. yoksa nasıl ayağa kalkılır, bırakın yeni arkadaşlar katılsın aramıza...
  12. Cevap
    44
    Hit
    20.591

    Cevap: Sitemiz can çekişiyor :(

    güzel mantık..
  13. Cevap: Canlan Sitem :) Kimler yoğurdunu evde yapıyor?

    yıllardır evime günlük şişe sütten başka süt sokmayan ben son iki yıldır sokak sütü ile yoğurt yapıyorum. tabi bunda etken olan süt ve süt ürünlerinde oynanan oyunlar, özellikle onkoloji...
  14. Cevap
    5
    Hit
    2.793

    Cevap: Çocuklarımızın yaşgünü...

    bizim gibi çok kalabalık bir aileyseniz, iki tarafı aynı anda davet çok zor oluyor heleki evde kutlanacaksa. doğumgünü çocuğu annesi olarak koşuşturmaktan hiçbirşey anlaşılmıyor. tabiri caizse...
  15. Cevap
    11
    Hit
    23.536

    Cevap: Bebeklerde ense kalınlığı

    hakkında hayırlısı, inşallah sağlıklı bir çocuk dünyaya gelir..
  16. Cevap: Renkli numarasız lens almak istiyorum ama hangi marka?

    ben de acuvue marka kullanıyorum, numaralı benim de. mutlaka renklileri de vardır. memnunum..
  17. Cevap
    5
    Hit
    3.870

    Cevap: iftar menüsü

    uyumlu bir menü...patetes püresiyle et soteyi ben de düşünmüştüm, et yemeyip köfte yiyen 2 kişi var misafirler arasında. yoksa et sote daha pratik olacaktı benim için..
    menü için teşekkürler...
  18. Cevap
    5
    Hit
    3.870

    Cevap: iftar menüsü

    bende o konuda kararsız kaldım, hem cacık hem de yoğurt. komposto iyi fikir. teşekkürler..
  19. Cevap
    11
    Hit
    23.536

    Cevap: Bebeklerde ense kalınlığı

    amniyosentez işlemi için bebeğin 17-18 haftalık olması gerekiyor, sonucun kötü çıkması durumunda ve aile gebeliği sonlandırılmasını isteğinde bebek büyük olduğu için kürtaj yapılamıyor. genellikle...
  20. Cevap
    14
    Hit
    9.270

    Cevap: İnternette oyun oynuyor musunuz?

    oynadığım tek oyun pearl perils. hatta müptelası oldum galiba .
  21. Cevap
    5
    Hit
    3.870

    iftar menüsü

    şöyle bir iftar menüm var. gerçi pilav pek gitmedi yanına ama ne olabilir ki başka?

    mantar çorbası
    izmir köfte
    çoban salata
    pilav
    cacık
    küp doğranıp kızartılmış kabak, patlıcan, biber...
  22. Cevap
    11
    Hit
    23.536

    Cevap: Bebeklerde ense kalınlığı

    ablam aynı durumla karşılaşmıştı. ikili taramasında ense kalınlığı normalin üstündeydi, bir süre sonra amniyosentez yapıldı ve kesin sonuçla down sendromu olduğu tespit edildi. zor bir karar vermek...
  23. Cevap
    40
    Hit
    13.957

    Cevap: Yoklama yapıyorum...

    her zaman olmasada arada bakınıyorum. yorum yapmaktan ziyade daha çok açılan yeni konu varsa okuyorum o kadar.
    umarım eski hareketli günlerine kavuşur, tabi benim gibi siteye küsen çoğunluk gelirse...
  24. borç verilip geri alınamayan paralar...

    bir yıl önce eşimin kardeşine 1.500tl borç verdik. hani üstüne yatmadıklarını iade etmek için biriktirdiklerini düşünürken geçtiğimiz hafta kardeşi 2500tl lik televizyon alınca çılgına...
  25. Cevap: iyi dileklerinizi dualarinizi rica ediyorum...cok mutsuzum...

    neden olamayacakmış, tüp bebek imkanı yok mu? benim 10 yıl çocuğum olmadı, bebekler sürprizleri sever şimdi 5 yaşında oğlum var. ümidinizi yitirmeyin..
Toplam 500 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.