Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: BIA

Arama: Arama işlemi Toplam 0,06 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    11
    Hit
    13.103

    Cevap: Anadolu yakasi ozel okul...

    Selamlar, uzun suredir girememistim.Bahcesehir Koleji hakkinda yorumlara bakarken kendimi yeniden burada buldum...Biz de Sezin Koleji'nde yasadigimiz husrandan sonra rotayi Bahcesehir Umraniye...
  2. Cevap
    0
    Hit
    2.852

    Bebeklerde çatal dil

    Herkese selam, bebeklerde çatal dille ilgili bilgisi deneyimi olan var mı?

    Benim kızımın dilinin ucunda hafif bir çizgi var. Doktor önemi yok, 1 yıla kadar düzelir dedi ama internette dil bağı ile...
  3. Cevap: Evde Tükürük Testiyle Bağırsak Mantarlarını Kontrol Edebilirisiniz Alıntıdır

    Ben her sabah maydanoz yerim, maydanozsuz kahvaltı yapamam, belki de o yüzden benim test sağlıklı görünümdeydi...
  4. Cevap: Evde Tükürük Testiyle Bağırsak Mantarlarını Kontrol Edebilirisiniz Alıntıdır

    Güzel bilgi. Bilgilendirme için teşekkürler. Ben yaptım bu testi hem kendime hem kızıma. Benimki sağlıklı kızıkımınki sağlıksız çıktı :( Yazın çok aburcubur (dondurma, çikolata, cips vb.) yiyor tüm...
  5. Konu: Burçlar

    yazan BIA
    Cevap
    3
    Hit
    9.289

    Cevap: Burçlar

    Teşekkürler, bunları duymak ne güzel :)
    Bu arada, burçlar kaymış... Yeni burçlara göre küçük prensesim boğa burcu olmuş, ben başaktım aslan olmuşum, büyük kızım hala balık :)
  6. Konu: Burçlar

    yazan BIA
    Cevap
    3
    Hit
    9.289

    Burçlar

    Selam herkese...

    Burçlara inanıyor muyum bilmiyorum ama burcumun özelliklerini genel olarak taşıdığımı biliyorum. Sorum şu: ikizler burcu olan çocuğu olan var mı? Benim 1 aylık bir kızım oldu,...
  7. Cevap
    18
    Hit
    15.003

    Cevap: Bu karıncalar beni çıldırtacak...

    Aynı mantıkla; paranıza para katılır ve 2. bir Şube açar veya işleri büyütürsünüz :)
    Şaka bir yana; biz çocukken evimizi karınca basmıştı ve annem küflü limonla işi çözmüştü; yaklaşıkj 5-6 ay sonra...
  8. Cevap
    18
    Hit
    15.003

    Cevap: Bu karıncalar beni çıldırtacak...

    Evini karınca basan kişinin parasına para katılır ve yeni ev alırmış :)
  9. Cevap
    1
    Hit
    4.813

    Cevap: 6 yas 1.sinifmi anasinifimi?

    Merhaba, burada aslında 6 yaş ve üzerinde 1. sınıfa başlıyor çocuklar genelde. Ancak geçen sene çıkan bu sene ise zorunluluk olmaktan çıkarılan 4+4+4 yasasından sonra 5 yaş oldu birden bire 1. sınıfa...
  10. Cevap
    3
    Hit
    6.310

    Cevap: Amniosentez ve cvs'e alternatif

    Merhaba, teşekkür ederim. Testin fiyatı amniosenteze göre biraz daha pahalı. Benim doktorum Acıbadem Hastanesi'nde Tayfun Osmanağaoğlu, ben memnunum kendisinden.
  11. Cevap
    3
    Hit
    6.310

    Amniosentez ve cvs'e alternatif

    Herkese merhaba, öğrendiğim bir konu ile ilgili bir bilgi paylaşmak istiyorum.

    Şu anda 2. Bebeğimi bekliyorum, 19 haftalık oldu. Yaşım 36. İlk çocuğumu 29 yaşında doğurmuştum, o zamanlar 2’li ve...
  12. Konu: Matematik Eğitimi

    yazan BIA
    Cevap
    44
    Hit
    32.748

    Cevap: Matematik Eğitimi

    Ben çok şaşırdım buna. İlkokul 5. sınıfta benzer soruları çözerdik, ortalamanın üzerindeki çocuklar çok koşlay çözerdi bu soruları benim zamanımda. Eğitim gittikçe kötüye gitmiş belli ki. Çocukları...
  13. Cevap
    2
    Hit
    3.698

    Cevap: Her yerde kar var:-)

    Bizi servis şoförü aradı, gelen çocuk yok, siz gönderiyor musunuz diye; bunu duyunca babası işe götürdü. 1. sınıf zaten daha çok küçük, ev-okul anadolu yakasında, bizim işler Avrupa Yakasında, birşey...
  14. Cevap
    5
    Hit
    4.410

    Cevap: sabiha paktuna keskin vakasi

    Kusmuk soluk borusuna kaçmış ve boğulmuş olabilir ancak neden morarıp kustu bu çocuk? Kullandığı ilaçlar alerjik reaksiyon yaratmış olabilir. Ben doktoru hiç masum bulmuyorum, önceki vakalarından da...
  15. Cevap
    5
    Hit
    4.410

    Cevap: sabiha paktuna keskin vakasi

    Valla ben ne aileyi ne de doktoru anladım...Aileyi anlamadım çünkü; konuşma bozukluğu denen şey 3,5, hatta 5 yaşında bile normal olabilir. Benim kızım 3,5 yaşına kadar emzik emdiği için bazı harfleri...
  16. Cevap
    3
    Hit
    2.575

    Cevap: Yesil zeytin yapma zamanı

    Merhaba, tüm bu saydığınız yiyecekleri siz evde kendiniz mi yapıyorsunuz? Siteniz var mı, online satış yapıyor musunuz?
  17. Cevap
    2
    Hit
    2.187

    Cevap: Re: Anlaşılmaz konu ve cevaplar

    Kolaylıklar diliyorum size...
  18. Cevap
    2
    Hit
    2.187

    Anlaşılmaz konu ve cevaplar

    Merhaba, anlamadığım bir dilde onlarca açılan konu başlıkları ve cevapları bir tek ben mi anlamıyorum? Nedir bunlar?
  19. Konu: Matematik Eğitimi

    yazan BIA
    Cevap
    44
    Hit
    32.748

    Cevap: Matematik Eğitimi

    Çok güzel bir cevap ancak hiç TV seyrettirmemek için evde TV olmamalı, aksi halde o TV muhakkak pazarlık konusu olur, ödül olarak ister çocuk. Ayrıca, çocuğa tamamen yasak koysak da kendimiz...
  20. Cevap
    6
    Hit
    3.685

    Cevap: 29 HARFTE ÇOCUK EĞİTİMİ (Alıntıdır)

    Böyle düşünmemiştim hiç. Bu da güzel bir bakış açısı.

    Çocukluğumda ben iki ayrı uçta insan tarafından büyütüldüm. Annem duygularını içine atan ama yüz ifadesinden herşeyi anladığım bir insandı....
  21. Cevap
    6
    Hit
    3.685

    Cevap: 29 HARFTE ÇOCUK EĞİTİMİ (Alıntıdır)

    Ekliyoruuum: S-seni seviyorum de :)
  22. Cevap
    6
    Hit
    3.685

    Cevap: 29 HARFTE ÇOCUK EĞİTİMİ (Alıntıdır)

    Çok güzel. Çoğunu yapmaya çalışıyorum. Model olma konusunda eksiklerimiz var ama bizim. Yeme-içme konusunda babanın modelliği kötü bizde, adam doktor ama hiç sağlıklı beslenmiyor, spor da yapmıyor,...
  23. Cevap: ÖNEMLİ-Milli Eğitim'de Köklü Değişiklik Adımları

    Dehşet içindeyim... Bu ne biçim Atasözü, böyle ata mı olur...Dindarlık değil bu sapıklık. Kuran-ı Kerim'de kız çocuklarının öldürülüşü açıkça lanetleniyor, dinimize de aykırı bu. Kızımı alıp gitmek...
  24. Cevap
    4
    Hit
    2.127

    Cevap: Veee Okullar açıldı.

    Mükemmel dilek, amiiin :)
  25. Cevap
    4
    Hit
    2.127

    Cevap: Veee Okullar açıldı.

    Mini mini 1 annesi olarak ben de size teşekkür ederim güzel dileğiniz için... İki gün oldu bizim okul Perşembe başlattı minikleri, ilk iki gün çok güzelmiş hatta kızım anne beni oyun okuluna mı...
Toplam 163 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.