Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: japonbebek

Arama: Arama işlemi 0,96 saniye sürmüştür; 22 dakika önce.

  1. Cevap
    71
    Hit
    18.435

    Cevap: Abimi kaybettim! :(

    Başınız sağolsun canım, Allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin. Allah rahmet eylesin abiciğine :(
  2. Cevap: kotu haberler niye bitmiyor?? annem rahatsizlanmis... :-(

    Cemocan, çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. İnşallah başlangıcından döner, çabucak düzelir anneciğin.
  3. Tek solukta yazdığın yazını ben de tek solukta...

    Tek solukta yazdığın yazını ben de tek solukta okudum çok sevdiğim eski Belgin Doruk filmleri tadındaydı, ailenizden biri gibi okudum. Kutlarım canım yazını da özgür duruşunu da.
  4. Cevap
    23
    Hit
    6.315

    Cevap: Fobi tedavisi gören var mı? Önemli

    Kendi başına deneyip de sonuç alamadıysan uzmana danışmanda fayda var bence.

    Görüyorum ki üzerine gidip düzeltmeye uğraşıyorsun ama olmuyor, daha önce de bu konuyu dile getirmiştin, değişen bir...
  5. Cevap: veeeee aşk aşk dedimmmmm parmağımda artık bir alyans var

    Allah gönlüne, huyuna, suyuna, boyuna uygun bir kısmet nasip eder inşallah şekercim.
  6. Cevap
    39
    Hit
    14.951

    Cevap: herkese merhabaa

    Tuğbacım bir anne olarak endişeni içimde hissederek gözüm yaşlı okudum yazdıklarını. Allah'ım sesimizi duy ne olur, Ecrin Naz kızımız sağlığına kavuşsun, her şey yoluna girsin. anneciğinin kollarında...
  7. Cevap: Aklıma dedemden kalma şarkı sözleri geliyor

    Ben de daha Yeşim'in yazısını görmeden yaşlanma belirtisi yazmaya girmiştim başlığı görünce.

    Ben de artık disco disco partizani müziklere dayanamıyor, Dede Efendigillerden zevk alıyorum tabi...
  8. Cevap: Kayıp AÇ'liler, bir 'cee' deyiverin...

    ceeee ben de bakıyorum ama yazmıyorum pek, diyet işine sardım bu ara, menülerimi yazmakla anca başa çıkıyorum.
  9. Cevap: Aaaaay gelin! Pek mühim bişi keşfettim

    Bana da lazım alayım sürüneyim gerileyim, kiloları verince yüzüm neyim sarkçek diye korkuyom bilıyın mı Mİnecan :D
  10. Cevap: İstanbul'daki Edüt ve Beslenme İlköğretim Okulları Listesi ve Bilgi

    Az önce mesai arkadaşım aradı çocuğu bu okullardan birinde Kadıköy'de okuyor, kapatılıyormuş evet, 147'yi arayıp şikayette bulundu, fişlemek için milyon tane soru sormuşlar.
  11. Cevap
    23
    Hit
    5.523

    Cevap: ya "hani bana hani bana" derse?

    Benim de sebeplerimden birisi bu, kızkardeşimin başında bir çocuğu özelde, 2.yi de başlatıyorlar durumları nereye kadar dayanacak bilemeden :(
  12. Cevap
    18
    Hit
    4.019

    Cevap: ciğer tava ve soğan salatası...

    Boğazım düğümlendi, rabbim sabırlar versin, anneciğim hala annem diye ağlar sarılmak ister sarılamaz diye 15 yılı geçti :(
  13. Cevap
    16
    Hit
    3.256

    Cevap: pazar akşamı iki solucan lazim oldu

    Canlı sanırım, yani emin değilim, ben keserken bakamadım, sonradan bi gözatıım, korkarım ben ııyykkkk.
  14. Cevap
    16
    Hit
    3.256

    Cevap: pazar akşamı iki solucan lazim oldu

    Biz lisedeykene solucanı uzunlamasına ikiye kesmişti biyoloji hocası, toplu iğnelerle iki yana açmış ve bize de sindirim sistemini falan gösterip anlatmıştı, sonraki aşama kurbağa idi ben çıktım...
  15. Cevap
    16
    Hit
    3.456

    Cevap: füssssssss sonunda lanetin tuttu

    Ben 2 senede 12 kilo aldım yuh yaaa. 8ini verdim neyseki :D (11 haftada)
  16. Cevap
    37
    Hit
    8.920

    Cevap: patoloji sonucu çıktı annemin

    Allah acil şifalar versin canım, inşallah tedavisi iyi sonuç verir anneciğinin.
  17. Cevap
    33
    Hit
    7.561

    Cevap: Bakalım ilk kim fark edecek...

    Benimki de gelmiş, teşekkürler webgils
  18. Cevap: Pazar Barbekü için fikirler...İmdat!

    Ayy okurken acıktım sabah sabah, yazdılar mı bilmiyorum ama ben de kaşarlı mantar diyeceğim, kaşarları minik doğrayıp, mantarların saplarının çıktığı yere doldurup da ızgarada pişiriyorsunuz, hiç...
  19. Konu: Günaydın

    yazan japonbebek
    Cevap
    3
    Hit
    539

    Cevap: Günaydın

    Yeni gördüm ben de güzel dileklerine teşekkür ederek tünaydın diyeyim :)
  20. Konu: İsimsiz...

    yazan japonbebek
    Cevap
    41
    Hit
    8.231

    Cevap: İsimsiz...

    Leyla da çok zarif bence

    Dila,
    Ela var arkadaşımın kızları.

    Sağlıkla doğsun inşallah.
  21. Cevap
    4
    Hit
    2.931

    Cevap: konser kiyafeti...

    bu fena değil:

    http://haber.yasar.edu.tr/wp-content/uploads/2012/01/YASAR-Cocuk-1-e1325500031201.jpg
  22. Konu: 40 gün :(

    yazan japonbebek
    Cevap
    38
    Hit
    25.758

    Cevap: 40 gün :(

    Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun, sizlere de dayanma gücü versin :(
  23. Cevap
    10
    Hit
    2.501

    Cevap: sen kalk... edebiyattan 0 al

    aayyy çocukları özgür, hakkını arayan yetiştiriciik diye anarşik yaptık bak, kürek gibi oldu dilleri :D
  24. Cevap
    27
    Hit
    2.499

    Cevap: Bir bahane bulmam lazım:-D

    Hazırını al :D
  25. Cevap
    13
    Hit
    2.393

    Cevap: Çocuklarımızın doğum günleri.

    Bizde de aynısı, okulda, evde, dedesinde (baba tarafı) ve anneannesinde, ben de o vakit pasta yemekten kusma hakkımu kullanmak istiyorum hööyykkk.
Toplam 500 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.