Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: denizgulten

Arama: Arama işlemi Toplam 0,19 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    5
    Hit
    1.224

    Cevap: Destek lütfen ve acilll

    Facebook da da var sanırım.
    Ben de bu iş için twitter a üye oldum aslında.
    Ama mail atabilirsiniz sanırım haber kanallarına, ulusal medyaya falan.
    Destek çok önemli inanın.
  2. Cevap
    5
    Hit
    1.224

    Cevap: Destek lütfen ve acilll

    Destek olan yok mu ? Hadi anneler en iyi siz anlarsınız.
  3. Cevap
    5
    Hit
    1.224

    Destek lütfen ve acilll

    Twitter da #ilemrikaldirilamaz etiketiyle mesaj yazın, eşinden,çocuğundan ayrı kalmaya mecbur bırakılan öğretmenlere destek olun lütfeeeennnn... Eş ve sağlık özrü tayinleri için sadece 10 il açıldı....
  4. Cevap
    7
    Hit
    7.791

    Cevap: Göğüsten süt gelmesi ???

    Teşekkür ederim, bayramdan sonra gidicem ama kafama takıldı işte...
  5. Cevap
    7
    Hit
    7.791

    Göğüsten süt gelmesi ???

    Emzirmeyi 2 sene önce bıraktım ama bu aralar sağ göğsümden sıkınca süt geliyor. Solda bir şey yok. Hayır mıdır şer midir? Bilen, yaşayan varsa fikir verebilir mi acaba ?
  6. Cevap: 3.cocuğunu normal doğum yapan varmı?

    Evet ben de duymuştum aslında ama yine de bir sorayım dedim. Normal doğumu cidden isterdim ama kısmet değilmiş demek ki. Teşekkürler...
  7. Cevap: bizde de sbs heyecanı bitmek üzere son kez fikirlerinizi bekliyorum

    Tebrikler valla şimdiden oraları tutturuyorsa nerede okusa başarılı olur :)
    Bu durumda ilerideki muhtemel hedeflerini belirleyip ona göre karar vermek gerek sanırım. Mesela Koç da okuyup orada devam...
  8. Cevap
    393
    Hit
    62.133

    Cevap: Inciler - artık sanal alemde

    Ay yazdıklarınıza bayıldımmmm :-)
    Aynı fabrikadan çıkıyorlar sanırım :-)
    Ben de laf açıldı bugün ; seneye Marmaris'ten yer ayırtıcam dedim eşime.
    kv hemen lafa atladı : niye bu yakınlarda bir yer...
  9. Cevap: 3.cocuğunu normal doğum yapan varmı?

    Birinci sezaryen olunca ikincinin normal olma durumu nedir peki? Bilen ya da yapan var mı ?
  10. Cevap
    26
    Hit
    13.005

    Cevap: Kızıyla dudak dudağa...

    Babası kızı öpmüş bu kadar basit...
    Her şeyin altında bir şey aranmasından, insanların ilişki tarzlarının didik didik edilip burası forum bilmem ne gibi bahanelerle konuşulmasından diğer taraftan...
  11. Cevap
    26
    Hit
    13.005

    Cevap: Kızıyla dudak dudağa...

    Pes yani...
    Resme değil ama her şey ve herkes hakkında yorum yapma hakkını kendinde gören herkese...
  12. Cevap: Bir çocuk odasının bitmeyen sorunları

    :-)
    buharlı falan temizlik aletleri var onlarla çıkar belki ya da sıcak suyla önce yapışkanlığını giderip sonra silebilirsiniz..
    Dolap için yan tarafına yapıştırılan malzemeler var koçtaş,...
  13. Cevap
    6
    Hit
    2.256

    Cevap: Okumak Suç Bu Memlekette...

    Hayır kpss puanı sadece ilk atamada işe yarıyor. Benim puanım yüksekti doğu tercihi yapmadım gibi...
    Sonra çalıştığımız okuldan her sene puan alıyoruz. Okulum yeri, durumuna göre gelen puan...
  14. Cevap
    6
    Hit
    2.926

    Cevap: Komik bir soru gibi...

    Valla güldüm beni affet ;-)
    Dokunmaz heralde, yeterki balık taze olsun...
  15. Cevap
    6
    Hit
    2.256

    Okumak Suç Bu Memlekette...

    Merhaba arkadaşlar.
    Ben bu siteye ilk üye olduğumda kızım 3-4 aylık falandı.. Aynı zamanda okuyordum, eşimden uzaktım ve hem iki sınıf okuyup hem de kızımı büyüttüm. O dönem bu siteden fazlasıyla...
  16. Cevap
    11
    Hit
    4.991

    Cevap: Bayramda Sinop

    Sinop...
    Babam öğretmendi ve 4 senemiz orada geçti...
    Emekli olunca yerleşmek istediğim birkaç yerden biri...
    Şirin, doğa harikası bir yer. Kesinlikle gidin , görün.
    Liman, İnceburun, Sevgi yolu,...
  17. Cevap
    13
    Hit
    24.861

    Cevap: Oğlumun kanında mikrop çıktı...

    Geçmiş olsun, umarım hemen iyileşir...
  18. Cevap
    18
    Hit
    6.679

    Cevap: İzleyin nolurrr

    Keyifli bir dizi. Ben de bir bölümünü izledim, konu bildik ama oyunculuklar güzel.
    Aynı kanalda perşembe saat on da işler güçler diye bir dizi var. Yazlık bildik gereksiz dizilerden sanıp...
  19. Cevap
    26
    Hit
    9.426

    Cevap: Bu CANIM CICIM olayini cozen var mi?

    Ben kendimi bildim bileli canım derim insanlara. Kadın, erkek, samimi ya da değil.. Dil alışkanlığı sadece, özel bir anlamı yok.
    Saygıyı koruduktan, sözlerimiz, kullandığımız sıfatlar, zamirler...
  20. Cevap
    2
    Hit
    1.736

    Cevap: Helal olsun size kızlar :-)

    Aslı ve Gamze olacaktı. Çiğdem engellide yarıştı, yazarken bir an aklım ona gitmiş, özür...
  21. Cevap: saat 00.17 be kadın bu saatte ne çekersin

    Yapma ama susmyanı da susmuyor işte ne yapsın kadın.
    Ama diğer mevzu sıkıntı... Üst katındakiyle anlaş , samimi ol, bu saatlerde git seninkinin üstünde her türlü gürültüyü yap :) insanlar anca...
  22. Cevap
    2
    Hit
    1.736

    Helal olsun size kızlar :-)

    Aslı ve Çiğdem... Biri altın biri gümüş madalya kazandırdı ülkemize 1500 metrede..
    Ne denebilirki havada izledik resmen, hele finali ikisinin arka arkaya finali bitirişi. Yazarken bile gözlerim...
  23. Cevap
    4
    Hit
    2.221

    Cevap: Lösemili Çocuklar

    Evet haklısınız ki oraya götürmeyi düşünmedim hiç.
  24. Cevap
    17
    Hit
    7.391

    Cevap: bitane daha...

    Bizde de eşim 38 yaşında ve bi tane daha istiyor. Bense daha 28...
    Duygusal davranmak da istemiyorum daha birini yeni 3 yaşına getirdim, canım çıktı. Yardım da etmez sağolsun anca ister :) Kızı da...
  25. Cevap
    15
    Hit
    7.528

    Cevap: Çoçuğum hangi okula kayıtlı..

    Gidin ve okulla konuşun. Nüfustan e-okula direk yansıyor bilgiler ama ??? Neyse siz bi konuşun düzeltsinler.
Toplam 500 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.