Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: flexibel

Arama: Arama işlemi Toplam 0,00 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    1
    Hit
    4.813

    6 yas 1.sinifmi anasinifimi?

    Merhabalar,

    Kafam cok karisik lutfen cocugu olan yazsin.
    Haziran sonu 6 yasina basacak kizim var. Türkiyeye de bu mayista temelli donus yapacagiz.
    Acaba okula yazdirsammi? Yoksa 7 yasindami...
  2. Konu: Őgretmenler

    yazan flexibel
    Cevap
    3
    Hit
    1.943

    Őgretmenler

    Merhaba,
    Beni bilgilendirirmisiniz:
    Őgretmenlik okuduktan sonra doguya gitmek sart mi (eger evliyseniz ve cocugunuz varsa)?

    Ve almanca dili ve edebiyatini okuduktan sonra ögretmen olunurmu?
  3. Cevap
    3
    Hit
    3.141

    Hangi korunma hapi?

    Herkese gunaydinlar,

    Ben korunma hapi kullanmak istiyorum ama hangisini alsam bilmiyorum.
    Siz ne kullaniyorsinuz ve yan etkileri neler?
  4. Cevap
    1
    Hit
    1.623

    Güzellik uzmani

    Merhaba kizlar,

    Acaba bi fikriniz varmi güzellik uzmanlari acaba kac para kazaniyor?
    Almancamda var. Antalyada bi otelde calissam mesela? Eger gelecegi varsa okurum sertifikami alirim.
  5. Cevap
    13
    Hit
    5.149

    Cevap: Cocugum zayıf...

    Cevaplarınız icin tsk ederim. Yok fazla hasta olmuyor. Normal geciriyor hastalınca da. Katı meyve sıkacagım var ama kısın kullanıyorum sadece...
  6. Cevap
    13
    Hit
    5.149

    Cevap: Cocugum zayıf...

    Cocuguna vitamin veren hic mi yok aranızda kızlar?
  7. Cevap
    13
    Hit
    5.149

    Cocugum zayıf...

    Merhaba arkadaslar,

    oglum 16 aylık, yaklasık 7,5 kilo civarında. boyu da fazla uzun degil. Almanyada doktora götürdüm, burda Antalyada da doktorlar hicbir vitamin vermiyor. "Sizde esinizde minyon...
  8. Cevap: Yabancı dil öğrenen çocuklar (ingilizce,fransızca,almanca,ispanyolca,rusça,arap ça)

    Bu dediginiz program kac yas itibari cocuklar icin?
    Mesela benim kızım 4 yasında, Almanca konusunda fikriniz varmı?
  9. Cevap
    19
    Hit
    37.690

    Cevap: 3.cocuğunu normal doğum yapan varmı?

    Evet sorma, bizim tipik millet ;D Herseyi abartır...
    Aktif oluyor insan galiba 2 cocukla ister istemez... Söyle bir uzanıp kitap okuyamadım 3. hamileligimde ona yanarım ;d
  10. Cevap
    10
    Hit
    5.829

    Cevap: ISTANBULDA nereye gidilir?

    Bütün bunları yaparken cocuklarınız yanınızdamıydı? Kac yasındalar ;D
  11. Cevap
    19
    Hit
    37.690

    Cevap: 3.cocuğunu normal doğum yapan varmı?

    Elemay: Okadar cesaretlendirdinki beni, su an sanki bende senin gibi koloay doguracakmısım gibi hissediyorum. Süper rahatladım :D


    Linde: Acıklaman icin cok tsk ederim. Bende 26 yasındayım...
  12. Cevap
    19
    Hit
    37.690

    Cevap: 3.cocuğunu normal doğum yapan varmı?

    Evet dogum sonrası sancısı var ama 2.lerden itibaren. Alman sayfalarında tüm forumlarda kadınlar bunu biliyor. Adı "Nachwehen" olarak geciyor.
    Valla dediginiz gibi, 2. yi dogurduysam, 3. sü umarım...
  13. Cevap
    10
    Hit
    5.829

    ISTANBULDA nereye gidilir?

    Merhaba arkadaslar,

    sanırım istanbullu cok bu sitede. Eylül ayında 2 cocugumla (4 ve 1,5) istanbula (avrupa yakası bayrampasa) ya anneannemize ucuyoruz.
    Cocuklarla nerelere gidebilirim fikriniz...
  14. Cevap
    19
    Hit
    37.690

    Cevap: 3.cocuğunu normal doğum yapan varmı?

    Canım bende yine normal dogum yapmak isterim. Bunu yasamak cok özel birsey bence.


    CEVAPYAZAN YOK SANIRIM TR DE ARTIK SEZERYAN DOGUM COGALDI NORMAL DOGUMA CVP VERENLER YOK
  15. Cevap
    19
    Hit
    37.690

    3.cocuğunu normal doğum yapan varmı?

    Merhaba arkadaslar,

    ben 3.ye hamileyim. Diger 2 si mecburi normal dogum oldu (yurtdısında).
    İlki 16 saat sürdü suni sancıyla berbattı! Hem vakuum yapıldı hem yırtığım oldu...

    2.cocuğum 6 saat...
  16. Konu: Hangi PEKMEZ?

    yazan flexibel
    Cevap
    9
    Hit
    17.947

    Cevap: Hangi PEKMEZ?

    Hepinize cvplarınız icin tsk ederim. Bende Koska alacam bu gidisle cünkü bi yenigün var burda birde Koska. Ama üzerinde Saf pekmez okuyamadım. Ön tarafta mı yazıyor, cünkü kücük yazılar arkada...
  17. Konu: Hangi PEKMEZ?

    yazan flexibel
    Cevap
    9
    Hit
    17.947

    Hangi PEKMEZ?

    Merhabalar,

    Pekmez almak istiyorum ama baktım bir markette 4-5 Liraya da var 9 Lirayada ve cesit cesit.
    Kansızlığa hamilelikte acaba hangisi en iyisi?

    Siz tüketiyormusunuz, ve hangi markayı...
  18. Cevap: Re: TÜPLER BAĞLI İKEN HAMİLE KALINABİLİR Mİ?

    Böyle sacma cvp olmaz. İs kazası degil bu. Doktor zaten 100% demiyor. Yani tabiki hamile kalma riski var. Tek cözüm 100% isterseniz ozaman esinizin tüplerini baglatacaktınız. Ben öyle düsünüyorum...
  19. Cevap
    4
    Hit
    4.409

    Cevap: KUŞADASINDA yaşanırmı?

    Cevap icin tsk ediyorum. Dediginiz gibi daha sakin bir yasantı var. Ama cok da güzel Residence evler var cevreyolunda. Yazın güzel sen sakrakda. Kışın hakikatten ölü yermiş...
  20. Cevap
    4
    Hit
    4.409

    KUŞADASINDA yaşanırmı?

    Merhaba Arkadaslar,

    aranızda Kusadasında yasamıs veya yasayan varmı? Sizce Antalyadan sonra orası ufakmı gelir? Ne dersiniz...
  21. Cevap
    3
    Hit
    2.032

    Cevap: bebeğim başka yerde yemek yemiyor

    Ben bunu yaşamadım. Ama su an Sabiha Paktuna Keskinin kitapını okuyorum ve bu örnekte vardı icinde. Cocuk muhtemelen tepki veriyor. Aynı kiside bırakmak daha saglıklı. Bi anneanne bi babaanne...
  22. Konu: 3 cocuk?

    yazan flexibel
    Cevap
    9
    Hit
    4.057

    Cevap: 3 cocuk?

    Beni rahatlattınız valla. Umarım söylediginiz kadar güzel ve kolaydır.
    Calısmıyorum evdeyim, ama insan düsünüyor iste, bunlar zırt bırt hasta oluyor. Biri hastalanınca nasıl doktora götürecegim....
  23. Konu: 3 cocuk?

    yazan flexibel
    Cevap
    9
    Hit
    4.057

    Cevap: 3 cocuk?

    Cevabınız icin hepinize tsk ediyorum.
    Yok calısmıyorum. Calıssam zaten nasıl olurdu 3 cocuklu düsünemiyorum bile ;D
    3.bebegim 3 aylık olana kadar destek olacak annem. Sonrasında yanlızım. Büyük...
  24. Konu: 3 cocuk?

    yazan flexibel
    Cevap
    9
    Hit
    4.057

    3 cocuk?

    Merhaba arkadaslar,

    ben 3. ye hamile kaldım! Hemde araları 1.5 yas olacak sadece. Kızım da 4.5 yasında olacak. Düsünün 3 kücük arka arkaya cocuk... Sizce bunun altından yanlız gelinirmi? yardımcı...
  25. Cevap
    3
    Hit
    2.676

    Kocası Vazektomi olmuş olan varmı?

    Merhabalar,

    eslerinizde veya cevrenizde vazektomi (erkeklerin tüplerin baglanması) yaptırmıs olanı duydunuzmu?
    Memnunlarmı?
    Ben kazayla 3. ye hamile kaldıgıımdan dolayı bu olaya kesin cözümü...
Toplam 136 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.