Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: elem

Arama: Arama işlemi 0,02 saniye sürmüştür; 55 dakika önce.

  1. Cevap
    10
    Hit
    7.733

    Cevap: Özler arkadaşımıza veda forumudur.

    Huzur içinde,nurlar içinde uyusun..
  2. Cevap
    5
    Hit
    5.890

    Cevap: saçkıran tedavisi

    çok mutlu oldum sizin adınıza çabuk sonuç almışsınız..burada eczacımıza soracağım bulamazsam eğer,kuzenim var almanyada istetirim..mutluyum umutluyum,çok teşekkür ederim paylaştığın için..
  3. Cevap
    5
    Hit
    5.890

    Cevap: saçkıran tedavisi

    geçtimi ne güzel...internette ecural damla diye aradım ama bir şey bulamadım..burada satılıyor mu acaba..doktora sorayım..teşekkürler.resmini koyarmısın göreyim de alırken emin olayım..
  4. Cevap
    5
    Hit
    5.890

    saçkıran tedavisi

    merhaba herkese,siteye pek giremiyorum artık..kızımın sıkıntıları var onlarla başetmeye çalışıyorum..sizede bir sormak istedim..Duru haşimato tiroid hastası ve aynı zamanda da saçkıran oldu..diğeri...
  5. Konu: İçim acıyor.

    yazan elem
    Cevap
    21
    Hit
    9.970

    Cevap: İçim acıyor.

    gözyaşlarımı dindiremedim kaç saatdir...biz ne zaman insanlığımızı yitirdik de böyle olduk...
  6. Cevap
    5
    Hit
    2.987

    Cevap: 15 tatilin bitmesine az kaldi :))))

    koşturmam başlayacak yine..ödevlerini bu haftaya sıkıştırdı bizimki..
  7. Cevap
    8
    Hit
    3.211

    Cevap: 7 Gunluk Bahar diyeti

    karatay diyetini araştıracağım..benimde toparlanıp başlamam lazım diyete,sürekli erteliyorum olmuyor..yaza şu kadar vermem lazım demiyorum yolum uzun vereceğim 1-2 kiloda kârdır benim için..
  8. Cevap
    19
    Hit
    6.408

    Cevap: Komsuluk iliskileriniz nasildir?

    alt katımda kayınvalidem,onun altında eltim diyim anlayın:))eltim iyidirde pek gidip gelmeyiz birbirimize..ortak alanlarımız yok,yaş farkı(onun çocuklarıda büyük)belki ondandır.onun dışında...
  9. Cevap
    8
    Hit
    4.578

    Cevap: Lazanya yapan var mı?

    beşamel sosunu biraz daha akışkan yapabilirsin..
  10. Cevap
    12
    Hit
    13.842

    Cevap: Gündelikçi Ücretleri

    bize düzenli olarak ayda bir gelen bayan vardı,çokçok memnundum işinden 100 lira veriyorduk.şimdilerde 120ye çıkardı (evim dublex değil:) ) buda bana çok geliyor..buralarda 80-100 arası...
  11. Cevap: okula cocugu gidenler bir bakar misiniz lutfen?

    ben en çok kelemtraş yontarken ertafa saçlan kalem tozlarından çekiyorum..sandalyeyle bir o yana bir bu yana derken yerler siyah siyah oluyor..
  12. Cevap
    85
    Hit
    19.270

    Cevap: Cocuklarinizin hafta sonu aktiviteleri neler?

    perşembe akşamı tenis kursu var,cumartesi de yüzme..
  13. Cevap
    21
    Hit
    8.256

    Cevap: son fatura bilgilerinizi alayım

    elektrik 90-100 civarı gelir,su ise 2 aylık 40 civarında gelir..elektriğin fazla gelmesi termosifon kullanmamızla ilişkili..
  14. Konu: Sınıf annesi ??

    yazan elem
    Cevap
    7
    Hit
    9.287

    Cevap: Sınıf annesi ??

    öğretmenler günü ve anneler gününde çiçek organizasyonu,yılbaşı eğlencesi yapılacaksa(sınıf içinde) sınıfı süsleme,pasta,ve hediye çekiliş gibi işler.yıl sonu gösterisi zamanı da ortamı öğretmeni...
  15. Cevap
    34
    Hit
    8.175

    Cevap: e ben hamileyimmmmmmmm

    sağlıklı bir kızın olsun inşallah,çok sevindim senin adına..
  16. Cevap
    4
    Hit
    2.211

    Cevap: Mezunıyet için kıyafet 10 yaş

    Siz İstanbul'da zorlanıyorsanız ben Zongukdak'ta hiç bulamam :D
  17. Cevap
    33
    Hit
    7.561

    Cevap: Bakalım ilk kim fark edecek...

    dönen bir yıldızım olmayınca fark edemedim:D
  18. Cevap
    34
    Hit
    11.471

    Cevap: 4+4+4 te okulların durumu?

    haftaya okulumuzda toplantı olacak..muhtemelen bu durum konuşulacak,bizde mezun oluyoruz..
  19. Cevap
    9
    Hit
    2.866

    Cevap: Dışarıdan Türkiye

    bende çok merak ediyorum,diğer ülkelerden bakılınca Türkiye'nin nasıl gözüktüğünü..Haberlerde nasıl bahsedildiğini(bahsediliyor mu)
  20. Cevap: cocuklariniz ve siz, bir sene boyunca kac kere antibiyotik aliyorsunuz??

    Grip gibi durumlarda antibiyotik almayız biz ailecek,hatta doktora bile gitmeyiz:))kışın çok sık bitki çayları içer,bol meyve sebze yeriz..bunlar koruyor bence,belkide dirençli bir yapımız var..Grip...
  21. Cevap
    57
    Hit
    17.355

    Cevap: 2007li analari cocugunuz kaca gidecek?

    2007'li bir arkadaşımın kızı,oda okuma biliyor ama annesi anasınıfına yollamak istiyor..biraz paylaşmayı kaynaşmayı,kurallara uymayı öğrensin istiyor..
    benim anladığım kadarı ile 4+4+4 aralarında...
  22. Cevap: yeni doğan bebeğe uyan hangi marka hastane çıkışı tam oluyor?

    İdil baby'den almıştım hastane çıkışı ve yenidoğan tulumlarını tam olmuştu..ama az miktarda almanı öneririm 15-20 gün sonra sıkmaya başlıyorlar..
  23. Cevap
    58
    Hit
    9.687

    Cevap: ne yazacağımı bilmeden başlıyorum

    çok çok geçmiş olsun..en kısa zamanda toparlar inşallah..neden olmuş peki, ne olmuşda nefesi kesilmiş?söyledimi doktorlar..
  24. Cevap: sabah kalkinca gece giydiginiz pijama vs.'yi nereye koyarsiniz??

    yatak odasında bir sandalye var ve üzerimizden çıkanları oraya koyarız..
  25. Cevap
    32
    Hit
    5.114

    Cevap: katildiginiz en kotu dogumgunu partisi :-)

    Gittiğimiz ve sıkıntı yaşadığım bir parti olmadı...

    Şimdilerde bizim kızlar evde kutlamak istiyorlar,arkadaşlarını ndavet ediyorlar (ebeveynsiz)çok da eğleniyorlar...
Toplam 496 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.