Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: yelizz

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Sabit: Cevap: TATİLDE HANGİ YÖRELERE,HANGİ TESİSLERE GİTMELİ?

    Ayvalık Dove hotel i tavsiye ederim cok güzel sakin bir otel ve Deniz muhteşem 👍🏻👍🏻 ayrıca bu sene İzmir eski Foça ya gittik Hanedan hotel de kaldık 4 kisi sadece kahvaltı var günlük 110 tl ve cok da...
  2. Cevap
    4
    Hit
    2.888

    Cevap: nerdoğan geri dön....

    Dönmelisin
  3. Cevap: Dünya Görüşü:Site Gündemi İle Paralel Gülünçlü Forum:Minnoş Bakışı(Tavsiye edilen duruş açıkl

    Özlenen yazar özlenen forum
  4. Cevap: Temizlige gelen hanima yardimci olur musunuz?

    Aslında ben kaçmayı tercih ederim ama çocukları karşılamam gerektiğinden biyere kaçamıyorum:) yemekti çaydı kahveydi ona çalışıyorum bende :D yardım ettiğimi hiç söylemorum
  5. Konu: dikis makinasi

    yazan yelizz
    Cevap
    42
    Hit
    20.836

    Cevap: dikis makinasi

    Amma kararlıyım :D 2008 den bu yana düşün düşün arpacı kumrusu gibi ancak bu gün karar verip al :D bakalım ne zaman kullanmaya başlıycam :P
  6. Konu: Botoks

    yazan yelizz
    Cevap
    4
    Hit
    3.456

    Cevap: Botoks

    Bence hiç yaptırılmamalı. Bence güzelleştirmiyor aksine
  7. Cevap: Evde herkesin ayrı el havlusu var mıdır?

    Eşimle benim ayrı çocukların ayrı :) zaten tuvaletlerimizde ayrı olduğundan mecburen :) kirlendikçe değişir genelde gün aşırı
  8. Cevap
    3
    Hit
    2.756

    Cevap: Tatil planları yapıldımı?

    Asos Dove Hotel güzel:) Bodrum magic life güzel :) Bodrum Blue Dream güzel, Bodrum Paloma Yasmin güzel, Bodrum Flipper güzel,
  9. Cevap: Yeni moda, ayakkabıyı kapatan pantolon paçası:)

    Hay ağzın bal yesin :) bence kısa boyluların bulduğu tam tersi çok kısa olduklarını düşündüren bir stil :d
  10. Cevap
    7
    Hit
    5.662

    Ne tür müzik dinlersiniz ?

    Ben yabancı müziğe bayılırım hatta çoğunluk olarak yabancı dinlerim ama İboyuda severim Müslümü Orhan babayıda :) klasik müzikde severim. rock da dinlerim. Şimdi ibo seviyorum Müslüm bi başkadır...
  11. Cevap
    15
    Hit
    5.723

    Cevap: İletişim kurma yolu

    üzgün olduğumda konuşmamayı, neşeli olduğumda cır cır konuşmayı tercih ederim:D mesajda iyidir yazarım
  12. Cevap
    7
    Hit
    5.161

    Cevap: Süper Dadı'yı izliyor musunuz?

    Birkaç ay önce izliyordum ve sonunda tahammül edemedim bıraktım izlemeyi. yöntemleri bana hiç hoş gelmiyor du :) düşünme koltuğuna sürüklenerek götürülen çocuklar gördüm ve anneyede evet devam et...
  13. Cevap: Eşiniz sizden habersiz misafir davet ederse..

    İstesede edemez çünkü bana haber verirler beni ararlar :)) Genelde hep meşguldür telefonlara cevap veremez o nedenle bilirler beni arar bana söylerler:) ama bende ona sormadan çağırmam
  14. Cevap
    13
    Hit
    5.645

    Cevap: 2013 nasil gidiyor?? :-)

    Çok kötü başladı umarım iyi biter.. Çok yakın arkadaşımın eşinin beyninde tümör çıktı ve sonra kanser olduğunu öğrendik çok çaresiz vede öyle üzgünüzki :( çok genç aman allahım sen yardım et :( sonra...
  15. Konu: "Yemeğe Almak"

    yazan yelizz
    Cevap
    22
    Hit
    9.745

    Cevap: "Yemeğe Almak"

    Aldığın fasulyeyle alakalıdır:) bende reis alırdım ama memnun değildim bana tavsiye ettiler "bim" den aldım çok memnunum nohut ve fasulyesi çok güzel:) bir dene derim
  16. Cevap
    17
    Hit
    6.605

    Cevap: Pahalı hediyeler sever misiniz?

    Hediye hediyedir :D Pahalı derken mesela eşim pırlanta yakut zümrüt set alsa hiç kızmam :very_drunk:
  17. Cevap
    21
    Hit
    8.303

    Cevap: Misafir sever misini?

    severim :) açmısın diye sormam ne varsa gerekirse zeytin peynir bile olabilir ne varsa çıkartırım masaya:) illaki seveceği birşey olur heralde :) ve yemezsede çok bozulurum
  18. Konu: "Yemeğe Almak"

    yazan yelizz
    Cevap
    22
    Hit
    9.745

    Cevap: "Yemeğe Almak"

    Sağolasın :-)
    Şartlar böyle gelişti diyelim :-P
    Eşimin ailesi sağolsunlar çok severler gelmeyi çağırmayı :) Yemeğe de çok düşkünler severler yemek yemeyi :)) 15 yılda bende alıştım onlara uyum...
  19. Cevap
    18
    Hit
    5.869

    Cevap: Hastalandığınızda kim bakar size?

    Evelallah ben bakıyorum herkese kendime :)) annemede :)) çok şanslı sayılmam bu konuda:)) allahtan bir görümcem var o yetişir bazen sağolsun :)))
  20. Konu: "Yemeğe Almak"

    yazan yelizz
    Cevap
    22
    Hit
    9.745

    Cevap: "Yemeğe Almak"

    Herkes burda oradan gelen de yok :) ama yemeğe misafirim çok olur:)) ve buzluğum hep misafire hazırlıklıdır:))
  21. Cevap
    7
    Hit
    3.360

    Cevap: Kiskanclik durumlari

    O format bana yüklenmemiş :) eşimde çok şikayetçi ama napim yapım öyle
  22. Cevap
    19
    Hit
    6.408

    Cevap: Komsuluk iliskileriniz nasildir?

    Bir tane vardı onuda sildim.güya çok iyiydik birgün oğluma yetişemedim aradım müsaitsen sana gelebilirmi dedim tamam dedi. 1 saat sonra geldim bi fırça nerdesinler felan şok oldum... oğlumu aldım....
  23. Cevap
    30
    Hit
    14.649

    Cevap: Eşimin nesi var? :((

    Bu dönemler aslında normal çok anormal bir durum yok:) siz genede iyisiniz bence :))
    Annen yada kayınvaliden varmı bilmiyorum yada nebileyim kardeşleriniz felan biraz destek lazım size
    azıcık...
  24. Cevap
    26
    Hit
    22.140

    Cevap: Karatay diyetin başladım

    Kolay gelsin :)) aslında karatayınki diyet değilde yaşam şeklini değiştirmek yeme alışkanlığını farklılaştırmak. yani geçici bi dönem değil artık öyle devam edeceksin ;)
    onu yime bunu yime birsüre...
  25. Cevap: Aşılama yoluyla cinsiyet belirleme diye birşey var mı?

    Walla ben çinlilere güveniyorum sonuna kadar. İlk çocuğumu çin takvimine göre erkek olması için tasraladım oldu:D 2.de kız olsun dedim gene takvime göre ayarladım gene oldu:-D :-)
Toplam 500 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.