Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: Anci

Arama: Arama işlemi Toplam 0,16 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: huhuhu

    yazan Anci
    Cevap
    4
    Hit
    12.555

    Cevap: huhuhu

    Aaaa burdayım , huhuuu
  2. Cevap
    10
    Hit
    7.733

    Cevap: Özler arkadaşımıza veda forumudur.

    Ortak noktamız burasıydı .
    Kelimeler bitti bende . Huzura ermiştir inşallah , nur içinde yatsın kardeşim 😢😢
  3. Konu: Tekrar Merhaba

    yazan Anci
    Cevap
    19
    Hit
    13.623

    Cevap: Tekrar Merhaba

    Herkese merhaba 🙋
    Internette bir şey ararken anneçocuktaki forum geldi karşıma , kendimi burda buldum 😊
    O kadar çok şey paylaşmışız ki , blr şekilde yolumuz burayla kesişiyor .

    Umarı herkes...
  4. Cevap
    32
    Hit
    27.199

    Cevap: SERAP GÜLER YILDIRIM'ı kaybettik...

    Seni burada tanıdım ,buradan elveda demek istedim .😢😢mekanın cenet olsun ,huzurla uyu ..
  5. Cevap
    13
    Hit
    6.166

    Cevap: ne var ne yok bakim buralarda?

    Çok geçmiş olsun Seyhan'cım .Allah korumuş.
  6. Konu: Annemi Kaybettik

    yazan Anci
    Cevap
    33
    Hit
    11.496

    Cevap: Annemi Kaybettik

    Başın sağolsun ,allah sabır versin :(
  7. Cevap
    30
    Hit
    12.427

    Cevap: Bana iyi duygularınızı gönderin.

    Çok geçmiş olsun Yeşim..
  8. Cevap
    10
    Hit
    7.066

    Cevap: Bir açıklama ve bir soru.

    Tabi ki açılsın .
  9. Cevap
    15
    Hit
    5.988

    Cevap: Buraya yazmak boynumun borcu :)

    Teşekkür ederim :)
  10. Cevap
    15
    Hit
    5.988

    Cevap: Buraya yazmak boynumun borcu :)

    Teşekkür ederim Yeşim'cim. :)
  11. Cevap
    15
    Hit
    5.988

    Buraya yazmak boynumun borcu :)

    Merhaba arkadaşlar,

    Umarım herkes iyidir .

    Bütün çocuklarımıza iyi tatiller diliyorum.Umarım hepsinin karnesi çok çok güzeldir.

    Beni sorarsanız ben okulun açılmasını dört gözle bekliyorum :p...
  12. Cevap: Müslüm Gürses yoğun bakımdayken yapılan parti

    Neden hiç şaşırmadım acaba? :)
  13. Cevap: Okulun son hatfasi okula gidiyor mu sizinkiler?

    Çoğu okul maalesef bu durumda. Öğretmenler konu işlemiyor çünkü notlar girilmiş,konular bitmiş,yapılacak bir şey kalmamış. Benim oğlum gidiyor her gün ama bu hafta okulda kitap haftası ..

    Benim...
  14. Cevap: TİBETİN 5 HAREKETİ (mutlaka duyanlar olmuştur)

    http://www.annecocuk.com/showthread.php?106658-Mucizevi-be%C5%9F-Tibet-hareketi&highlight=tibetin+hareketi
  15. Cevap: TİBETİN 5 HAREKETİ (mutlaka duyanlar olmuştur)

    Bir kaç sene önce yanlış hatırlamıyorsam Nilgün de ,Pınar'da forum açmıştı bunla ilgili.
  16. Cevap
    10
    Hit
    5.494

    Cevap: Bu nasıl bir acı:-(

    Acı ki ne acı,allah sabır versin. :(

    Benim oğlumun da gecen ay yaşıtı (11) arkadaşı vefat etti,cenazesine katılmak istedi,götürdüm. Çok acıydı :(
  17. Cevap
    83
    Hit
    60.285

    Sabit: Cevap: 5. SINIFLAR / 2012-2013 öğretim yılı

    Olayın ertesi sabahı okula damladım . Öğretmeniyle konuştum . Benim oğluş, öğretmen kağıdını alınca ,sıfır aldığını düşünüp korkrmuştu o gün. Öğretmeni , sadece kağıdını aldığını , sıfır vermediğini...
  18. Cevap
    35
    Hit
    11.372

    Cevap: Yoksa bahtsız bedevi biz miyiz?

    Siz nereye gittiniz Meriç'le .Anlatın bakem :)
  19. Cevap
    6
    Hit
    3.237

    Cevap: aksam cok keyifli bisi yaptim

    Benim okuyup bazılarını öne çektiğim de olmuştu :)
  20. Cevap
    83
    Hit
    60.285

    Sabit: Cevap: 5. SINIFLAR / 2012-2013 öğretim yılı

    Bugün oğluşun matematik sınavı vardı . Bir ara kağıdı yere düşmüş ,eğilip almış ve yerine otururken gözü gayriihtiyari arkadaşının kağıdına kaymış,görmemiş bile ne yazdığını ." Öylesine gözüm kaydı...
  21. Cevap
    7
    Hit
    6.466

    Cevap: Anci bize geldi safalar getirdi :)))

    Sırayla geleceğim,kıpraşmayın yaf :)
  22. Cevap
    4
    Hit
    2.424

    Cevap: anci darisi basimiza :)

    Hissediyorum Aylin,bir gün bir yerde mutlaka biz de buluşacağız . 9899.kez denedik başaramadık . 9900.da olacak ,umuyorum ;)
    Konuştu mu Fazıl Say? Ben en çok onu merak ediyorum :o İnanılmaz bir...
  23. Cevap
    83
    Hit
    60.285

    Sabit: Cevap: 5. SINIFLAR / 2012-2013 öğretim yılı

    Evet her öğretmenle görüşme şansın var elbet. Ancak kuyruga girecek,sabırla bekleyecek ve sonucta 5 dakika anca görüşebileceksin.Bekleyen çok çünkü :) Tavsiyem toplantıdan ziyade ,görüşme günlerinde...
  24. Cevap
    13
    Hit
    7.042

    Cevap: 9 yaş kız çocuk için şık kıyafet

    C&a :)
  25. Cevap
    83
    Hit
    60.285

    Sabit: Cevap: 5. SINIFLAR / 2012-2013 öğretim yılı

    Sınav sonuçları belli oldu . Ya o kadar basit hatalardan öyle puanlar gitmiş ki ,deliriyor sinirden ama yapacak bir şey yok. Matematikte çıkarma işlemini toplama yapmış akıllım.
    Bugün ingilizce...
Toplam 500 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.