Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: metin.k

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: Selam

    yazan metin.k
    Cevap
    16
    Hit
    12.025

    Cevap: Selam

    selamlar +iyi bayramlar
  2. Cevap
    5
    Hit
    8.138

    Cevap: uzaklardan selam getirmedim

    a.selam
  3. Cevap: Evde Tükürük Testiyle Bağırsak Mantarlarını Kontrol Edebilirisiniz Alıntıdır

    belki de
  4. Cevap: Evde Tükürük Testiyle Bağırsak Mantarlarını Kontrol Edebilirisiniz Alıntıdır

    sarımsak, vücuttaki mikropları atabilme özelliği var. tabi ki bağırsaklardan atar.
    dolayısıyla, o kadar mikropun bağırsaklara birden ve çokça yüklenme tehlikesi doğar.
    her şey bağırsaktan o an...
  5. Cevap: Re: form çayı içen var mı?(doktor arkadaşlar ve diğer arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim)

    kabızlık bir hastalık değil, başka bir yerde olan problemin habercisidir.
    bunlar; bağırsak iltihabı (kolit), lif eksikliği (hareket komutu), faydalı bakteri (acidophilus lactobacillus) eksikliği...
  6. Sabit: Cevap: 4. Sınıflar / 2014-2015 egıtım ogretım yılı

    özel okullara önceden kendi imkanın ile eğitim alınabiliyordu.
    haber gerçekleşrise, gelir durumuna göre devlet katkı yapacak
  7. Cevap
    1
    Hit
    7.474

    Cevap: Muhammet Erenin destege ihtiyaci var

    Allah yardım etsin
  8. Cevap: Ne zaman oğlumun doğum günü olsa aklıma bu site geliyor

    :-) Batuhan'a mutlu, saglıklı nice yaşlar, Gönlünce yaşayacağı bir hayatı olsun:-)
  9. Cevap
    13
    Hit
    12.798

    Cevap: Çok üzgünüm...

    sevindim/k
  10. Cevap
    25
    Hit
    16.143

    Cevap: ikinci yabanci dil...

    ekonomi açısından ikinci dil arapça
  11. Cevap
    13
    Hit
    12.798

    Cevap: Çok üzgünüm...

    çok geçmiş olsun.
    dayanma gücü versin Mevla'm
  12. Cevap
    11
    Hit
    12.544

    Cevap: Kim milyoner olmak ister

    Kenan Işık beyefendiye acil şifalar
  13. Cevap: Arı Sütü iştahsızlığa çare gerçekten kilo aldık

    zati, 18 aylıktan önce gıda takviyesi (acil değilse) hoş bişi değil.

    arı sütü bal polen vb. gıda takviyelerine ihtiyaç duyanlar; muhtemelen dengeli yemiyolardır.
    arı sütü bal polen vb. gıda...
  14. Cevap
    18
    Hit
    15.003

    Cevap: Bu karıncalar beni çıldırtacak...

    güzel cvplardı. tşk.
    Allah cc herkese bolluk versin.



    "kötü! karınca adamı ev sahibi yapar" :p
  15. Cevap
    18
    Hit
    15.003

    Cevap: Bu karıncalar beni çıldırtacak...

    işyeri karıncalar tarafından basılırsa?
  16. Cevap
    18
    Hit
    15.003

    Cevap: Bu karıncalar beni çıldırtacak...

    lavanta da kekik de ldefne yaprağı da serpilmesi işe yarayabilir.
    az, sabır lazım. geliş yollarının hepsinin kapanması lazım.
    (denemiştir)

    yo, sabredemiyosanız kimyasal ilaçlara müracaat. ...
  17. Cevap: Doğan cüceloğlu’ndan bütün anne babaların ve öğretmenlerin okuması gereken bir hikaye

    bir "can", bin can kurtarır.
    eğitimcilerin hepsi "can"dır
  18. Konu: Yastayız:-(

    yazan metin.k
    Cevap
    3
    Hit
    8.231

    Cevap: Yastayız:-(

    Madenciliğimiz kahramanlarına şehit mertebesi versin Mevlam,
    Geri kalanların yar ve yardımcısı olsun Mevlam,
    Hatanedekilere acil şifalar versin Mevlam,
    Böyle acılar bir daha göstermesin Mevlam
  19. Cevap
    15
    Hit
    14.424

    Cevap: anneler gunu icin hediye...

    çok güzel temenni idi.
  20. Cevap
    1
    Hit
    6.961

    Cevap: Nabıyonuz la devrimciler :)

    :)
  21. Cevap
    3
    Hit
    7.241

    Cevap: Bugün regaip kandili

    iyi kandiller
  22. Cevap
    47
    Hit
    14.205

    Cevap: 20 sene sonra annecocuktan görünümler..

    :applause: :hammer: güzel di.. bekliyoruz
  23. Cevap
    4
    Hit
    3.203

    Cevap: Karatay Diyeti kahvaltı örnekleri

    buna inanmak gerçekten çok güzel.
    tersi de olabilir. bazı hastalıklardan kurtararak kilo vermek. (triglesiridi kontrol altına alıp kilo vermek gibi)
  24. Cevap
    1
    Hit
    2.284

    Cevap: Çocuklar nasıl mutlu olur? (alıntı)

    hastalıklardan korunmak olsa olsa en iyi okullarda anlatlır.
    hem okuludan sıkıl hem hasta olmaktan kork..
    ikisi bir arada olmadı alman kardeş olmadı
  25. Cevap
    5
    Hit
    10.146

    Cevap: Sigaraya yeni yasaklar getirildi

    sigara satmakta zorlaştı.
    bakkal büfe vb gibi işletmeler sigara satabilecek. her branş meslek sahibi satamayacak.
    geçiş dönemi var ama, sigaralar aynı cins oluyor. numara ile alım satım yapılacak....
Toplam 355 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.