Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: gülay74

Arama: Arama işlemi Toplam 0,17 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: merhabalar

    yazan gülay74
    Cevap
    3
    Hit
    13.012

    Cevap: merhabalar

    sevgiler
  2. Cevap: bu saç boyası bu kadar hızlı neden akar

    teşekkürler
  3. Cevap
    17
    Hit
    16.349

    Cevap: o zaman şöyle yapalım mı ??

    Amin canım cümlemizinkileri :)
  4. Cevap
    17
    Hit
    16.349

    Cevap: o zaman şöyle yapalım mı ??

    ÇOK iyi hatırladım seni gül güneş , güzel hatun
    anamm kızın mı oldu. çok sevindim :)
  5. Cevap
    17
    Hit
    16.349

    Cevap: o zaman şöyle yapalım mı ??

    amin amin
    herkesler iyi olsun insallah
    yavaş yavaş artyar paylaşımlar diye düşünüyorum
  6. Cevap
    17
    Hit
    16.349

    Cevap: o zaman şöyle yapalım mı ??

    evet burası ani den oldu bu şekilde sanırım..
    gurup var ama bende de öyle oje makyaj börek çörek
    bi gurupta idim sonra ağır bi yara aldım hala anlamını çözemediğim bir konuda nevrim döndü neye...
  7. Cevap
    17
    Hit
    16.349

    o zaman şöyle yapalım mı ??

    allahım yine konu açma yerini aradım beş dakikadır..

    bugun 26 mayıs 2016 malesef çok kayıplarımız var serap gibi özler gibi :(
    kimbilir bu süreçte hastalanan arkadaşlar veya herhangi bi zorluk...
  8. Cevap
    14
    Hit
    7.493

    Cevap: uzun zaman olmuş

    hatırlamam mı bende ya .. nasıl geçtiğini anlamıyorduk konuların ve günlrin
  9. Cevap
    10
    Hit
    7.733

    Cevap: Özler arkadaşımıza veda forumudur.

    ben hastalıgından bile bi haberdım. vefatını bile geç ögrend,m . şok oldum
    bu hastalıkdan en yakını nı kaybetmiş biri olarak
    ne diyeceğimi bilemiyorum şimdi
  10. Cevap
    14
    Hit
    7.493

    Cevap: uzun zaman olmuş

    unutulmayacak bir site kesinlikle

    aktif hale getirmek için ne yapmalı bilmem ki
    özlüyorum o gunleri
  11. Cevap
    14
    Hit
    7.493

    Cevap: uzun zaman olmuş

    biz mi yaşlandık yoksa
  12. Cevap
    14
    Hit
    7.493

    Cevap: uzun zaman olmuş

    hatırladım tabi. ben konu açma yerini bile bulamadım bir süre
    en eski hali çok iyi samimiydi . modernlik bize yaramadı :)
  13. Cevap
    14
    Hit
    7.493

    uzun zaman olmuş

    kimse yokmu artık yada ben bulamadımmı yeni formları
  14. Konu: Selam

    yazan gülay74
    Cevap
    16
    Hit
    12.025

    Cevap: Selam

    hoşgeldiniz
    aslında bende hoşgeldim
    serap ın yazılarını okumak için girmiştim..
    onu burda tanıdım sanırım sonra ümitlkiyizde devam etti
    face bizi çok oyaladıgından buraya nankörlük ettiğimiz...
  15. Cevap
    13
    Hit
    6.414

    Cevap: İçim acıyor :(

    ,
  16. Cevap
    13
    Hit
    6.414

    Cevap: İçim acıyor :(

    anadolu sağlık merkezinde gammnife, cybernife nokta atışlı ışın yapılıyor beyin tümorlerine araştırın tavsşye ederim
    tümoru kitliyor be yayılmasını önlüyor,
    yada başka hastanede ama bu sistem...
  17. Cevap
    33
    Hit
    11.496

    Cevap: Annemi Kaybettik

    amin arkadaşlar sağolun
    kendinize çok iyi bakın
  18. Cevap: Bugün, benim için müjdeli haberi aldım.

    güzel haberler duymaa ihtiyacımız var

    sevindim maşallah
  19. Cevap
    13
    Hit
    6.414

    Cevap: İçim acıyor :(

    neden ölümü beklesin
    ışın yapıyorlarsa var çaresi işte
    çaresi olmayanları alın evinize götürün diyorlar zaten
    nedir bu karamsarlık
    onca kanser hastası var olumsuz düşünmeyin ki olmasın...
  20. Cevap
    33
    Hit
    11.496

    Cevap: Annemi Kaybettik

    çok sağolun
    Allah razı olsun
    burdan taziye verenler, faceden verenler, arayanlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

    çok guzel rüyalar görüyoruz kardeşler.. orda iyi oldugunu düşünüyoruz.....
  21. Cevap: Dayımın hastalığı hepimizi mahfetti!

    çok iyi anlıyorum sizi başımıza geldiğinden
    Rabbim sifa vercektir inşallah

    korkmayın, ve biran önce toparlanıp yapılması gerekenleri yapın
    akciger kanseriyle ilgili iyilşen çok guzel örnekler...
  22. Cevap
    33
    Hit
    11.496

    Cevap: Annemi Kaybettik

    çok önemli
    evet lütfen dikkat edin
  23. Cevap
    33
    Hit
    11.496

    Cevap: Annemi Kaybettik

    teşekkür ederim arkadaşlar
  24. Cevap
    33
    Hit
    11.496

    Cevap: Annemi Kaybettik

    sağolun
    bişi yazamıyorum kusuruma bakmayın
  25. Cevap
    33
    Hit
    11.496

    Cevap: Annemi Kaybettik

    727
Toplam 500 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.