Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: medip

Arama: Arama işlemi Toplam 0,06 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    35
    Hit
    11.372

    Cevap: Yoksa bahtsız bedevi biz miyiz?

    hangi hafta, hangi haftaaaa :-D
    kimse beni aramadı, bensiz mi buluştunuz yoksa :-D
  2. Cevap
    42
    Hit
    11.258

    Cevap: ahanda doğurdum geldim :)

    hoşgeldin :)

    güle güle büyüt bebeğini :)
  3. Cevap: gelininizin doğum yaptığı gün güne gider msiniz?

    evet kalamsınlar tabi yaa..
    ama güne de gitmesinler, taze annenin evine gidip sürpriz lohusa yatağı hazırlatmalı, evi süslemeli...prensesnee gibi karşılanmalı anne :-D
  4. Cevap
    32
    Hit
    45.600

    Sabit: Cevap: 3. SINIFLAR / 2012-2013 öğretim yılı

    aaa, öyle mi, revolution kritikleri yaparız o zaman :)

    şimdi son bölümü izliycez biz de.. edip nasıl bağlamış ama :-D
  5. Cevap
    32
    Hit
    45.600

    Sabit: Cevap: 3. SINIFLAR / 2012-2013 öğretim yılı

    ay bu çocuuuu çok seviyorum yaa...:-D
    her hafta bir ktap okuyorlar, ilkler diye bir seri var, geçen sene başlamışlardı aslında..

    okudukları bu kitaplardan değerlendirme/test oluyorlar sonra.
    ...
  6. Cevap
    21
    Hit
    8.256

    Cevap: son fatura bilgilerinizi alayım

    aynı durumdayız, kışın daha da sıcak su gerekcek ve dolayısı ile elektrik sarfımız artaca.

    yalnız bizde su (aman nazar değemsin) çok azgeliyor. apartmana tek fatura geliyor , sayaçlara göre de...
  7. Cevap
    20
    Hit
    9.406

    Cevap: düttürü düdüklü tencere

    para biriktirmeye başladım...biraz daha vaktim var :)
    teşekkrüler öneriler için.
  8. Konu: Pirinç

    yazan medip
    Cevap
    15
    Hit
    4.960

    Cevap: Pirinç

    pirinç miktarını azaltarak geçiş yapabilirsin belki aynır..
    yani mesela önce bol pirinçli pırasa yemeği, sonraki pişirişinde daha az pirinçle pişririsin.
    diğer etli sebzeli yemekelrde de...
  9. Cevap: Kocaniz ya da siz ba$ka birine (platonik) a$ik olursaniz ne olur??

    bence fiziksel aldatmadan, duygusal aldatma daha tehlikelidir.
    fiziksel aldatmayı bir anlık gaflete, keyife balayıp affeder ya da affetmezsin, tamamen ilişkinize bağlı ama duygusal aldatma emek sarf...
  10. Cevap: Kocaniz ya da siz ba$ka birine (platonik) a$ik olursaniz ne olur??

    sosyal flört nasıl bi şey ki?

    eğlenmeye gidip kikirdeşmek ama sonra evli evine, evi olmayan sıçan deliğne gitmek gibi mi :-D
    ya da bir davette bir iki iltifatlaşmak falan mı?
  11. Cevap: Cocuklarinizin hafta sonu aktiviteleri neler?

    miniğin jimnastiğini ne yaptın?



    bizde de okçuluk ve yüzme bu sene de, cumartesi pazar 1'er saat devam ediyor.
  12. Cevap
    20
    Hit
    9.406

    Cevap: düttürü düdüklü tencere

    fissler'in en özellikli modeli vitavit edition modeli anladığım kadarı ile, yanlışım yok, di mi?

    diğer modelleriden artı olarak dijital ölçer olduğunu almadım, bu dijital ölçer, pişirme zamanını...
  13. Cevap
    20
    Hit
    9.406

    Cevap: düttürü düdüklü tencere

    fissler açık fark önce o halde :)

    bu durumda kıstasımızı model ile sınırlayalım hazır eliniz değmişken :)
    http://www.akakce.com/duduklu-tencere/Fissler.html
  14. Cevap
    32
    Hit
    45.600

    Sabit: Cevap: 3. SINIFLAR / 2012-2013 öğretim yılı

    neden okçuluk? çünkü babası seviyor öncelikle, onun yönlendirmesi ile başlayıp kendi de çok sevdi..
    yüzme, basketbol gibi çok genele yayılmış sporardan artısı ise çok fazla sporcusu olmamasından,...
  15. Cevap
    20
    Hit
    9.406

    düttürü düdüklü tencere

    nuh nebiden kalma düdüklü tencere kullanıyordum ben...

    bir süredir özelliğini yitirmiş halde iş yaptırmaya çalışıydum, anlamamışım artık çalışmak istemediğini.

    geçen gün 45 dk. pişiriğim kuru...
  16. Cevap
    32
    Hit
    45.600

    Sabit: Cevap: 3. SINIFLAR / 2012-2013 öğretim yılı

    az önce çok güldüm, gözümden yaşalr geldi edip'in yaptığı ödevi okuduktan sonra :eek:

    öncelikle ek bilgi vereyim, yeni bir dizi izlemeye başladık ve bu dizinin ilk bölümünün büyük bir kısmını edip...
  17. Cevap
    14
    Hit
    4.830

    Cevap: ne yemek yapacadim derdi bitti..

    kızlar gouda ve danish blue peynirleri de dondurucuya konur mu acaba?
    tadında bozulma olur mu?

    http://www.evigibi.net/gidalarin-derin-dondurucuda-saklama-kosullari.html
    şu yazıda peynir için...
  18. Cevap
    71
    Hit
    18.435

    Cevap: Abimi kaybettim! :(

    acılarından kurtulmuş olduğunu bilmek katbettiğimiz sevdiklerimiz için hissettiğimiz acıyı bir nebde de olsa azaltıyor umudu da bu mumlardan bir tanesi olsa gerek demet'cim..

    allah'tan rahmet ve...
  19. Konu: Sınıf annesi ??

    yazan medip
    Cevap
    7
    Hit
    9.287

    Cevap: Sınıf annesi ??

    biz bu sene zor seçtik hatta o yüzden mecburiyetten sınıf babamız oldu :-D
    neyse ki artık sınıf annesi sınıf babası denmiyor sınıf temsilcisi deniyor..

    paratoplama işi dışında öğretmenle sık sık...
  20. Cevap
    5
    Hit
    2.304

    Cevap: Önemli bir sorum var.

    kayınvalidem için almıştık yeşim, ama prosedürü çetin'e sormam lazım. yarın yazarım sana..
  21. Konu: Çarpım Tablosu

    yazan medip
    Cevap
    4
    Hit
    6.937

    Cevap: Çarpım Tablosu

    internetten çarpım tablosunu print ettim, panosuna astım:
    http://resim.bayathaber.com/images/carpimtabl.jpg

    şu kesişmeli tablo da çok ilgisini çekmişti, mucize gibii görünmüştü :-D ama pek yüz...
  22. Cevap
    17
    Hit
    4.657

    Cevap: kışa hazırlıkta neler yaptık???

    vişne likörü :)
  23. Cevap
    23
    Hit
    8.306

    Cevap: Ayakkabı ne giysek?

    evet haklısın, eylül ayının şu günleri için erken olabilir ama yeşim alana kadar mevsim değişeceğinden ben şimdiden sert sonbahar, kış botu tavsiye ettim :-D

    ben şuradaki, 2.sırada sağdaki vizon...
  24. Cevap
    32
    Hit
    45.600

    Sabit: Cevap: 3. SINIFLAR / 2012-2013 öğretim yılı

    geçenlerde evde konuşuyorduk, edip'lerin sınıfında da öğretmen bir soru sormuş...edip'e parmak kaldırdın mı, dedim.
    evet dedi, kaç kişi kaldırdı, dedim..hani bilenleri öğrenicem ya, hepsi-yani çoğu...
  25. Cevap
    32
    Hit
    45.600

    Sabit: Cevap: 3. SINIFLAR / 2012-2013 öğretim yılı

    teşekkür ederim Hatice :-)
Toplam 500 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.