Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: mavisboncuk

Arama: Arama işlemi Toplam 0,29 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    17
    Hit
    16.349

    Cevap: o zaman şöyle yapalım mı ??

    Bence telefonumuzdan takip edebileceğimiz bir uygulama gibi olabilir. O zaman katılımcı sayısı artacaktır.
  2. Cevap
    17
    Hit
    16.349

    Cevap: o zaman şöyle yapalım mı ??

    Ben 41 yaşındayım, kızım 3.sınıfa geçti.
    Ev ve iş arasında geçen hayatımda her şey normal, bir sıkıntı yok çok şükür.
  3. Cevap
    17
    Hit
    16.349

    Cevap: o zaman şöyle yapalım mı ??

    Katılıyorum, forumun eski günlerini ben de çok arıyorum..
  4. Cevap
    19
    Hit
    13.623

    Cevap: Tekrar Merhaba

    Güle güle büyüt :)
  5. Cevap
    15
    Hit
    12.974

    Cevap: Sevgili Esra, Acil şifalar diliyorum

    Çok geçmiş olsun
  6. Cevap
    3
    Hit
    3.091

    Cevap: Öğretmenler gunu.

    Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum.
  7. Cevap
    32
    Hit
    27.199

    Cevap: SERAP GÜLER YILDIRIM'ı kaybettik...

    Nur içinde yatsın :(
  8. Cevap
    17
    Hit
    11.006

    Cevap: Siigarayı bırakmak.

    Nikotin sakızlarını deneyebilirsiniz.
  9. Cevap
    2
    Hit
    5.553

    Cevap: Belgesel izler misiniz?

    İz TV'yi izliyorum ben de. TV izleme saatlerinin neredeyse %80'inde İz TV açıktır. :)
  10. Cevap
    7
    Hit
    5.578

    Cevap: 2014 geldi geliyor...

    İyi bir yıl olsun
  11. Sabit: Cevap: Okul öncesi çocuklar için KİTAP tavsiyeleri

    Jonny Duddle 'nın "Kapı Komşumuz Korsanlar" ve "Uzayın Kralı" çok eğlenceli kitaplar
  12. Cevap
    1
    Hit
    2.181

    Cevap: saç problemi

    Geçmiş olsun
  13. Cevap: Evi ilaçlatmak istiyorum , bilgilerinizi paylaşır mısınız?

    Ben bunu aldıktan sonra kurtuldum. :)


    http://www.dermobakim.com/images_buyuk/f80/Raid-Otomatik-Sprey-Makina-Yedek_7580_1.jpg
  14. Cevap
    4
    Hit
    2.868

    Cevap: Başımız sağolsun

    Ben de kınıyorum. Buna çanak tutanlara ve bizi bu duruma düşürenlere yazıklar olsun...
  15. Cevap: 8 nisanda Maslak Acıbademdeyiz..İnsallah..

    Çok geçmiş olsun.
  16. Cevap
    13
    Hit
    5.645

    Cevap: 2013 nasil gidiyor?? :-)

    Çok geçmiş olsun.
  17. Konu: Nuray:-)

    yazan mavisboncuk
    Cevap
    37
    Hit
    10.310

    Cevap: Nuray:-)

    :(
  18. Cevap
    16
    Hit
    4.618

    Cevap: eve gazete aliyor musunuz?

    Alıyordum ama artık almıyorum.
    İlk sayfa dışındakiler zaten netten okudugum haberler oluyor.
  19. Cevap: Anci bize geldi safalar getirdi :)))

    Ne iyi etmişsiniz gercekten :)

    Fotograflar da çok güzel
  20. Cevap
    15
    Hit
    4.836

    Cevap: Burası kötü gün dostu galiba :(

    Geçmiş olsun
  21. Konu: 21 aralik

    yazan mavisboncuk
    Cevap
    27
    Hit
    10.002

    Cevap: 21 aralik

    Bakalım neler olacak
  22. Cevap
    42
    Hit
    11.258

    Cevap: ahanda doğurdum geldim :)

    Hoş geldin :) Bebeğin çok tatlı, maaşallah
  23. Cevap
    71
    Hit
    18.435

    Cevap: Abimi kaybettim! :(

    Allah sabrını versin, çok üzüldüm
  24. Cevap
    7
    Hit
    2.345

    Cevap: Sosyal gruplarimizda neler oluyor??

    :) İyi dedin
  25. Cevap: bebelere cocuklara gelişim araçları

    Hayırlı olsun. Sağlıkla doğsun büyüsün
Toplam 500 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.