Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: hasefehanım

Arama: Arama işlemi Toplam 0,16 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    15
    Hit
    12.974

    Cevap: Sevgili Esra, Acil şifalar diliyorum

    Esracığımı burada tanıdım,başka mecralarda görüşsek de buradaki yeri ayrıdır.Çok üzgünüm duyduğumdan bu yana.Kalbim dualarım onunla olacak.Uyan Esracığım, uyan Birce ve Mert için uyan.Sevdiğin Ümit...
  2. Cevap
    19
    Hit
    13.623

    Cevap: Tekrar Merhaba

    Merhaba yemekçi.Çok sevindim bebeğin için sağlıkla büyüt inşallah. Benim de aklıma geldi eski forumlara baktım.Aynı duygularla yazmışız buranın ayrı bir etkisi vardı.Şimdi çok sessiz ve üzücü.Yeni...
  3. Cevap
    3
    Hit
    9.465

    Özledim burayı

    Boş boş nette dolanırken aklıma geldi sitemiz.Yazdıklarımızı, paylaşımlarımızı okudum döne döne.Tadı bir ayrıymış .Bir forum açar merakla ne yazılacak diye beklerdik.Bazen işi savsaklar ama burayı...
  4. Cevap
    32
    Hit
    27.199

    Cevap: SERAP GÜLER YILDIRIM'ı kaybettik...

    Serap,bizim MDY 'miz.Uzun zamandan sonra bunun için mi yazacaktım buraya. Hiç tanımadığım insan için yüreğim yanıyor bu gün.Nur içinde yat. Çok üzgünüm çok. :(
  5. Cevap
    4
    Hit
    11.596

    Cevap: eeeeee daha daha

    Ne diyon ki sen şimdi? Beni mi özledin kısacası:P
  6. Konu: huhuhu

    yazan hasefehanım
    Cevap
    4
    Hit
    12.555

    Cevap: huhuhu

    ne var len ne var.Hu hu huuu
  7. Cevap
    1
    Hit
    6.961

    Nabıyonuz la devrimciler :)

    Oynuyonuz mu anam,eğleniyonuz mu? Beni özlediniz mi? Gerçi gördüğüm kadarıyla hepiniz o twitter belasına bulaşmış,face de yemek yapar olmuşsunuz edepsizler.:p
  8. Cevap
    33
    Hit
    11.496

    Cevap: Annemi Kaybettik

    Başın sağ olsun Gülay.Çok üzüldüm:(
  9. Cevap: Dayımın hastalığı hepimizi mahfetti!

    Geçmiş olsun.İyi düşünelim iyi olsun
  10. Cevap
    13
    Hit
    6.166

    Cevap: ne var ne yok bakim buralarda?

    Teşekkür ederim arkadaşım.Uğramaya çalışırım :)
  11. Cevap
    13
    Hit
    6.166

    Cevap: ne var ne yok bakim buralarda?

    Yok çok şükür çarpan da gayet iyi.
  12. Cevap
    13
    Hit
    6.166

    ne var ne yok bakim buralarda?

    Selam arkadaşlar.Epeydir buralarda değildim, aslında buralarda gibiydim ama pek aktif olamadım.
    Yeni iş, isg sınavı,denetimler ,face, twitter denen bela,gezi, direniş vs derken hızlı haber akışı...
  13. Cevap
    34
    Hit
    11.413

    Cevap: Buluşalım mııı?

    ee ne diyorsunuz? öğle yemeği yenebilir orada.Olur mu olmaz mı? Ona göre bilgi vereyim ben de.
  14. Cevap
    34
    Hit
    11.413

    Cevap: Buluşalım mııı?

    Maslak'ta.Zincirlikuyu metrobüsten sarıyer minibüslerine binince nerdeyse önünde iniliyor.Hem Dilek pastanesi yerine arkadaşımıza destek oluruz, hem de gayet güzel ferah bir mekan.Olur denirse...
  15. Cevap
    34
    Hit
    11.413

    Cevap: Buluşalım mııı?

    28 temmuz olur.Hatta Bizim Mine'nin mekanı bassakya.Ben orada olucam da, personel eğitimi yapıyoz. Gelsenize la:))
  16. Cevap: küçük bir çocuğa ölümü anlatmak...

    Babamın öldüğünü söylemek çok zor oldu kızıma.2 ay sonra söyleyebildim.Ben insan vücudunun motor gibi olduğunu,ve bazılarında daha çabuk bozulabildiğini söyledim.Hasalandığını biliyordu.Sadece acı...
  17. Cevap: Kuran ve peygamberimizin hayatı dersi

    Olumlu bakıyorum.Zamanında o sapık din öğretmenleri bize tebeşir tozuyla teyemmüm abdesti aldırmasaydı adını bilemezdim, sonra susuz yerde kalırsam abdestsiz olurdum.O süreleri arapça...
  18. Cevap
    40
    Hit
    6.850

    Cevap: Yardım edelim mi?

    ptt kargo gidiyor oraya.Adres doğru.PTT kargo ile yolla bacım, Aras Kargo köye gider mi hiç?
  19. Cevap
    35
    Hit
    6.097

    Cevap: Herkesin Herşeyi var mı?

    Seni seviyorum ben ya:) senin tencereler ve bardaklarla benimkileri birleştirsek mi acaba? Birimizin bari tam olsun :)
  20. Cevap
    35
    Hit
    6.097

    Cevap: Herkesin Herşeyi var mı?

    Aramıza hoşgeldin.Alışmayabilirsin.Gerçekten ihtiyacın olduğunda alabilirsin.Sırf tüketmek için teşvik ediliyoruz.İhtiyacı iyi belirlemek lazım.Sürekli tükettiğimiz için ,daha fazla...
  21. Cevap
    71
    Hit
    8.956

    Cevap: Aylin'in annesi vefat etti.

    Arıyorum hep meşgul telefonu.Çok üzüldüm .Allah sabır versin kardeşime.:(
  22. Cevap: ne yazacağımı bilmeden başlıyorum

    Allah yardımcınız olsun Aylin'im.tekrar tekrar aramak istemedim ama aklımdan da çıkmadın.Bu gibi zamanlarda aranmak iyi gelse de boğabiliyor, insan kendi derdiyle yüzleşebilmek istiyor.Babama...
  23. Cevap: hayatta en çok güvendiğiniz kişi kimdir?

    Ablalarıma:)
  24. Cevap
    40
    Hit
    6.850

    Cevap: Yardım edelim mi?

    1-8 sınıflar ve hatta anasınıfı Aynur'um anneolanım:)
  25. Cevap
    2
    Hit
    2.867

    Cevap: waterbox yada su kutusu

    Waterbox ı tanıyorum.Eskiden BMS idi ,şimdi aynı mantık adı farklı.Ürün için birşey diyemem.Firmamızda da bundan 2 adet var.Ancak tanıtım gönüllüleri pek gönüllü olmuyorlar.Tanıtım yapıp gitmiyorlar,...
Toplam 500 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.