Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: kbrzmn

Arama: Arama işlemi Toplam 0,00 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: Fıkra

    yazan kbrzmn
    Cevap
    1
    Hit
    2.264

    Cevap: Fıkra

    Çok sert ve feminizm kokan bir şey olmuş :D
  2. Cevap
    1
    Hit
    2.618

    Cevap: İsyankar Bebişkolar Çete Kurmuş :)

    Yaratıcı bir reklam olmuş :D
  3. Konu: Zıkkım İç!

    yazan kbrzmn
    Cevap
    1
    Hit
    7.138

    Cevap: Zıkkım İç!

    Hahah bombaymış :D
  4. Konu: Haydari

    yazan kbrzmn
    Cevap
    1
    Hit
    12.410

    Cevap: Haydari

    En sevdiğim mezedir teşekkürler
  5. Cevap
    1
    Hit
    15.491

    Cevap: Zeytinyağlı kurabiye

    Anam Babam kurabiyesi :D
  6. Cevap
    6
    Hit
    8.252

    Cevap: TORPİL (Resimli)

    Profiterola bayılıyorum bu da aynısıysa kesin yapacam :D
  7. Cevap
    1
    Hit
    7.937

    Cevap: ARABAŞI ÇORBASI

    1 kere denemiştim yapamamıştım bir daha deneyeceğim
  8. Konu: PATATES ÇORBASI

    yazan kbrzmn
    Cevap
    2
    Hit
    2.385

    Cevap: PATATES ÇORBASI

    Deneyeceğim en kısa zamanda
  9. Cevap: ŞİDDETLE TAVSİYEMDİR-nohutlu tarhana çorbası

    İrmik tatlısı tarifi daha dikkatimi çekti :D
  10. Cevap
    1.283
    Hit
    337.267

    Sabit: Cevap: Yetişkinler için Kitap Tavsiyeleri

    yakın zamanda okuduğunuz güzel bir kitap yok mu alıp okuyayım hemen
  11. Sabit: Cevap: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

    Resident evilin sonuncusuna gitmedim bende merak ediyorum
  12. Konu: Uzaylı!

    yazan kbrzmn
    Cevap
    7
    Hit
    6.768

    Cevap: Uzaylı!

    Koca evren sırf bizim için yaratılmadı bencede ama belki gidilen gezegenlerdeler ve görünmezler, biz de yok diye avunuyoruz :D
  13. Cevap
    12
    Hit
    6.478

    Cevap: İmdaat! Unutkanlık

    Kelime-isim-rakam egzersizleri iyi geliyor
Toplam 13 sonuçtan 1 ile 13 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.