ben mart sonundan beri yani tam 15 gundur surunuyorum desem....ne derdiniz??
once ben doktora gittim, grip olmu$sun dediler, dinleneceksin...tamam dedim...
sonra oglum ate$lendi, ben bu arada hala hastaydim, doktora gittik beraber, grip olmu$sunuz, yapacak birsey yok dediler...
oglan iyilesir gibi oldu, kiz ate$lendi, ben hala hasta oldugum icin babasi aldi doktora goturdu, gripmi$..iyi, dedik...
oglanla kiz iyilesti, gecen cuma ak$ami e$im birdenbire ate$lenince afalladik...cumartesi-pazar-pazartesi resmi tatil, anca sali gidebildik doktora...dun yani..ben hala hastayim...
e$imde zaturre ba$langici varmi$...basti antibiyotigi doktorcuum..
benim hikayemi duyunca inanamadi, kan aldi falan...bugun cikan sonuclara gore kanimda bakteri varmi$..
ulan dedim, bu bakteri kana nasil gecmi$, en son ayni olaydan sonra bademcikleri aldirttim ben, 28 ya$indaydim...9 sene once yani...nasil yani falan derken, ben de ba$ladim antibiyotige...
ama nasiliz biliyor musunuz, yi-ki-li-yo-ruz...
evde, di$arda birbirimize tutunarak yuruyoruz...oksurmekten seslerimiz kisildi, konu$amiyoruz...benim kaburgamin iki yaninda gene oksurmekten odem olu$tu...bogazimizda bir yangin, hic bitmiyor...tek kelimeyle geberiyoruz...
bunlari en cok kendim icin yaziyorum, cunku soracagim soru $u: siz hic 15 gun boyunca hasta gezdiniz mi? var mi bir cileda$im oralarda biryerlerde???