7. Sayfa - Toplam 8 Sayfa var BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu
Toplam 72 sonuçtan 61 ile 70 arasındakiler gösteriliyor.

Cevap: Kocaniz ya da siz ba$ka birine (platonik) a$ik olursaniz ne olur??

Aldatmak icin evli olmak gerekmez.

Ama konumuz aldatmak degil, kendi iliskinin disinda baska birisine (platonik) asik olmak.

Alıntı damla1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Figen Birde 5 var - Para verip baska erkeklerle iliski yasayan kadinlar
    Bunu yazacaktım da zaten yazdıklarım fazlaca radikal geliyor, bir de bunu yazmayayım dedim

Alıntı pia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de tam bu nedenlenlerle böyle düşündüğünü düşünüyordum. "En kötü ilişki biçimi bile hiç ilişkisizlikten iyidir" demek istiyorsun gibi bir algı oluştu bende. Ya da "evlilikte sorun varsa, evlilik dışı ilişki kabul edilebilir" gibi...

İşin içinde insan olunca, insanı insan yapan değerler de işin içine giriyor. Diğer türlüsü diğer canlı türlerinin konusu.
    Yazdıklarıma dair algın, yazdıklarımla ifade etmek istediğimden tamamen farklı...Ve cevabın doğal olarak kendi algın çerçevesinde şekillendiği için, her ne kadar benim demeye çalıştığımı farzettiğin şeylere karşılık olsa da, aslında değil. Ancak ben de "aslında şunu şunu demek istedim" gibi açıklamalara girmek istemiyorum. Herkes istediğini düşünsün...

Blog Girişleri
    1

Alıntı damla1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Figen Birde 5 var - Para verip baska erkeklerle iliski yasayan kadinlar

o a$amaya gelene kadar Tanrim ya benim canimi alsin ya da en yakin sex shop'a gitmem için bana cesaret versin, diyorum sadece

hiç düşünmedim ki ben böyle birşeyi ...
    ben kocama aşığım zaten ..bazen çok kızdırsada ..arada kavga da etsek ..ben onu seviyorum zaten ..birini severken başka biri sevilir mi ?????????

ama o başka birine aşık olursa .platonik de olsa..ben ne yaparım bilmiyorum ...yolun açık olsun derim herhalde ...gidene dur denir mi??denilse de kalır mı??

6. Cevap: Kocaniz ya da siz ba$ka birine (platonik) a$ik olursaniz ne olur??

Alıntı pia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de tam bu nedenlenlerle böyle düşündüğünü düşünüyordum. "En kötü ilişki biçimi bile hiç ilişkisizlikten iyidir" demek istiyorsun gibi bir algı oluştu bende. Ya da "evlilikte sorun varsa, evlilik dışı ilişki kabul edilebilir" gibi...

İşin içinde insan olunca, insanı insan yapan değerler de işin içine giriyor. Diğer türlüsü diğer canlı türlerinin konusu.

"evlilik dışı her ilişkinin kendine özel bir durumu var" veya "hiçbir olay tek taraflı olamaz" diyerek evlilik dışı ilişkiyi normalleştirmek de, bu ilişkileri yaşayan kadınlara o....u demek kadar yüzeysel değil mi?

Aldatma iradesizliğine düşmek, ilişki yarası iyileştirecek bir eylem değil, ki bu yüzden doğru bir yol değil. Taraf, mutlu değil ve arayış içinde ise, evlenmek kadar doğal (süregelen) olan boşanma yoluna başvurup özgürlüğüne kavuşabilir. Çözülemeyen sorun varsa evlilik zaten bitirilir.
    Bu konularda aksi yönde kesin ve net tanımlamalar yapmanın da büyük bir yanılgı olduğu düşüncesindeyim.

Herkesin arzusu mutlu olmak...Aldatarak, görmezden gelerek, üzerek ya da ezerek "olmaya çalışmak" hiç insani değil.

Cemile sanırım senin soruna da yanıt vermiş oldum.

O...u luğun çok çeşidi var,evli biriyle bile bile birlikte olmak bence en 1.
    Karısını başka biri için terkeden,seni de bir başkası için terk eder,bu böyle devam eder,bu da erkegin O...u oluyor.
    Öyle biriyle evlendiğimizi varsayarsak sürekli şüphe içinde olursun,karısını benimle aldatan,beni de başkalarıyla aldatır diye düşünürsün,ben olsan düşünürdüm,herkes düşünür...
    karısını boşatıp kendine nikah baskıran sonra da aldatılan kadınlara hiç acımıyorum,eden bulur,beter olsunlar üzülmem...

ben 15 yaşında deli gibi aşıktım,nişanlandı sonra geldi bir şans daha dedi,kabul etmedim,benim canım yokmuydu o kadar çok severken,nişanlı dedim yapamam dedim,kıza yazık dedim aşkımdan feragat ettim...
    ben ergen aklımda bu kadar düşünüyorsam koskaca insanların hata payı olmasın bir zahmet...

benim aşka saygım var,ama birçok kişinin canı yanacaksa aşk olmasın,ya da seviyorum başka birine aşığım desin,bende diyeyim en az yarayla bitsin gitsin.

benim arkadaşımın eşi gitti evden ..valizini toplamış ..ben o kadını seviyorum dedi ve gitti5 yıldır o kadınla gizli gizli yaşıyormuş arkadaşım biliyordu ama emin değildieşi inkar ediyordubu arada eşine de hep hakaret ediyormuş onu beğenmiyormuş vs5 yıl inkar ettikten sonra 1 hafta oldu evi terk etti..

oturur ağlarım

Blog Girişleri
    1

Alıntı $aTo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oturur ağlarım

eminim aglarsin

Alıntı Jemima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eminim aglarsin

yafff bu kadar iyitanımak zorundamızısınız yahuu..azıcık Türk tipi olsam ne çıkar