blueblue tekrar yazabılırmısın rıca etsem bende bu aralar bızımkılere kıtap alacaktım 5.sınıfız
blueblue tekrar yazabılırmısın rıca etsem bende bu aralar bızımkılere kıtap alacaktım 5.sınıfız
yazsel deneyeyim ama bir turlu foto yukleyemiyorum. Bu sefer olursa eger epsilon yayınlarından clementine serisi harika bir seri. ben de okudum. resmen gulmekten devrildik. 3 kitabı cevrildi. sırada 2 tane daha var. birinciden baslayin derim.
Bir digeri de ormanda tek basına. citlembik yayınları. yazarin nehirde diye ikinci kitabi da var. ozellikle erkek cocuklar cok sevebilir. 13 yasinda bir oglan ormana dusuyor, modern robinson cruise.
benim tavsiyelerim bunlar. ama kizlara illa da clementine.
Ayyy karman çorman olduk , öyle açgözlü oldu ki her seriden okumaya başladı. Haftaiçi kırtasiyeye gittik birşeyler almak için oradan üç kitap yakalayıp aldı. Biri Çıtır Çıtır Felsefe den İş ve Para , bu seriyi okumayacakmış ama bu konuyu merak etmiş . Bir diğeri Karaböcü Hoş Geldi ve sonuncusu da Levent Çanakkale'de . Haftasonu da kitapçıya gidip Çocuklar İçin Felsefe serisinin diğer kitapları alınacak.
Blueblue yazdığın iyi olmuş. Kız kitapları okumuyoruz ama Ormanda Tek Başına kitabına haftasonu bakalım bizde ,birkaç sayfa okur orada beğenirse alırız.
Okulun kütüphanesini düzenliyorlarmış , henüz açılmadı. Umarım orada beğendiği kitaplar olur da birazda oradan ödünç alırız.
Çocuklar için Felsefe serisine burada okuyunca gidip Kadıköy'de baktım. Gerçekten içerikleri güzel ama iri yazılı 48 sayfalık kitapların serisini benim oğlan 2 güne kalmaz bitirir ve maalesef serinin fiyatı çok yüksek geldi Eğer kütüphaneden bulabilirsem alacağım.
Orman'da Tek Başına yı aldım. Şu an elinde başka bir kitap var ama görünce çok heveslendi, bugün yarın bitirip başlar...
Gülten Dayıoğlu'nun Mo'nun Gizemi serisini okuyan, okutan var mı? Dört kitaplık bir seri, oğluşun çok beğeneceğini düşündüm bakınca ama bir araştırayım bakalım diye almadım da...
kitap tavsiyelerinizi yas grubuna gore ayrilan ilgili forumlara yazabilir misiniz arkadaslar?
gene epsilon yayınları iyi bir is yapmis.
bizim okul bir acaip serisi. bu diziye kizim hasta. okuldaki butun cocuklar hasta. duzinelerce okudular. ne buldular bilmem. her bolumde bir ogretmenin tuhafliklari anlatiliyor.
yazarini okula cagirmak istediler ama skypten gorusmek bile cok pahaliymis vazgectiler. okurken cok guluyorlar.
turkcesi cikmis.
bir bakin isterseniz. A.J diye bir ogrencinin haylaziklari sanirim
erkekler de sevebilir
Konu blueblue tarafından (07 Ekim 2012 Saat 23:49 ) değiştirilmiştir.
Okuldaki türkçe öğretmenleri Meb'in 100 temel eserini okuyacaksınız demiş, başladık onlardan almaya..
küçük prens ve küçük kara balık