4. Sayfa - Toplam 15 Sayfa var BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu
Toplam 150 sonuçtan 31 ile 40 arasındakiler gösteriliyor.

Cevap: 3. Sınıflar/ 2013-2014 egıtım ogretım yılı

cok cok gecmis olsun tam hastalik havasi bizde gecen hafta bayagi kotuyduk ilacla falan ucuz kurtardik...okullar acildi hastaliklar basladi...mutlu yillar, mutlu yildonumleri

bizim hayat bilgisi , Tukce , Mat ten henuz sinav olmadi ara ara yoklama degerlendirme tarzinda oluyor. ingilizce oldular gecen hafta biraz dusuk gelmis, yarin asil sinav var bakalim nasil gececek....

matematikte bizde de o problem var. ozellikle elde kalan kisimlari unutuyor atliyor dogal olarakta sonuc yanlis cikiyor. ben her seferinde test bile olsa akildan yapsa yazarak calis diyorum ama sanirim okulda daha cok zihinden yapma on planda ((((

4. sinif matematik dediginiz nedir acaba ? bizde gecen hafta Zambakin tum Turkiye degerlendirme sinavina girdik 1 Turkce 1 hayat bilgisi yanlisimiz var. Turkiye genelinde nerde acaba cok merak ediyorum..bende eve Tudem ve bir iki test kitabi aldim ama cok vakti kalmiyor. cunku yuzme haftada 5 gune cikti. sabah 7.30 da cikip eve 6.30 da geliyor yavrucum..7 ye kadar ancak yemek ve banyo faslini hallediyor. bu arada ocakta Tudem sinavi olacak bilgin olsun...

bizde bu sene odevler fazla. hatta diyor ki her sene odevler giderek artiyor 7.8 . sinifi dusunemiyorum diyor )))) biz bu sene genel derslerden ziyade biraz daha ingilizceye odaklandik gibi...birde sene sonu cambridge sinavi var ya sanirim ondan....

gunaydin arkadaslar,

gecmis olsun kuzulara...

bizimkinde de ara degerlendirme yapildi. 29 kasim'da ara karne, sonrasinda da veli toplantisi var.

matematikte bizim okulda tam tersi, ogretmeni mutlaka islemi gormek istiyor, zihinden yapma yasak

cat, Tudem sinaviyla ilgili basvurular baslayinca haber verirsen sevinirim.

sagol...

Teşekkürler iyi dilekler için

Matematik te sıkıntımız soruyu tam okumaması , başını okuyup çözüme geçiveriyor. Öğretmen nadiren çözümü yazarak cevaplamalarını istiyor. Ama ahhh bu dikkatsizlik başımızı yakacak (

4. sınıf matematik ; önümüzdeki yılın matematik dersi. Geçen yıl da kendi sınıfının yanında bu yılın matematik dersini almıştı. Sıkıntı oluyor , fazla basit geliyor diye böyle bir yol buldu sınıf öğretmeni.

Oooo ben oğlumu 5 gün yüzme de düşünemiyorum , 2 gün bile zor gidiyor. Azminizi taktir ettim. Sabah evden çıkışı 08:30 gibi , akşam ders bitişi 3 gün 16:10 ve 2 gün 17:30 . Evin okula yakın oluşunun avantajı var bizde , yürüyerek tam tamına 7 dk. mesafedeyiz .

Veli toplantısı bilgisi gelmedi henüz , demek yakındır bizimki de .

Gireceğinden pek umutlu değilim ama , şansımı deneyeceğim yine de Tudem sınavını . Log un dediği gibi bize de bir haber uçuruver zamanı geldiğinde.

merhaba Log & Gecekusu tabi ki Tudem sinavi icin haberdar ederim sizi..

gecekusu peki bu sekilde olmasi daha fazla dikkatini dagitmiyor mu sonucta sinifta 3. sinif matematigi isleniyor ama o ayni zamanda 4.sinif matematigi de goruyor? dikatsizlik icin DGS kitaplari vardi burada bir matematik ogretmeni onermisti ben aldim yazin baktik cok memnun kaldik tavsiye ederim. zaten eglence gibi cocuklar keyif alarak yapiyor. bir incele istersen.

ooo supermis ya 7 dakika dusunemiyorum. maalesef haftada 5 gun gitmesi gerekiyor okul takiminda cunku.

bakalim su sinav haftalari gecsinde sonuclari gorelim )))

merhaba log & gecekusu Tudem facebookta aciklamis sinav tarihi ve sinav saatini ve basvuru yerlerini. basvuru ucreti 15 lira.

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Sağol cat kaçmasın diye iki yere de yazmışsın. Aldım bilgileri birkaç güne hallederim.

DGS kitapları diye aradım ama dikkatsizlik ile ilgili olan bulamadım ben , sende duruyorsa ayrıntı yazar mısın ? Muhtemelen yaratır iki ayrı sınıfın matematiğini bir arada almak. Ancak 3. sınıf matematiğini biliyor , ilgisini canlı tutmak için bunu önermişti okulu.

Değer yayınlarının genel sınavı oldu okulda , hatası yokmuş mutluydu eve geldiğinde oğlan. Ama sınavın zorluk derecesini bilmediğim için ben yorum yapmadım.

Cambridge ek ders sınıfından bayağı bir ödev gelmeye başladı , yazma ödevi gelince bizimde cinlerimiz tepemize geliyor. Nefret ediyor yazmaktan.

Mehaba Gecekusu , benim aldigim buydu. sitede bir ogretmen tavsiye etmisti cok memnun kaldim.

http://www.adeda.com.tr/Dikkati-Gucl...inif,PR-8.html

bizim okul sadece kendi sinavini yapiyor. ama Tudeme sokmak istiyorum kesin. gerci ogretmenimiz eger dusuk alirsa stres yapmayin cocukta dedi. yok dedim genel bir baksin duruma diye istiyorum dedim.

bizim ingilizce de sinava yonelik ek birsey yok simdilik. size gelen ek dersleri buradan paylasman mumkun olur mu acaba ? bende bir baksam nasil extra calisma oluyo diye.

tskler

Alıntı gecekusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağol cat kaçmasın diye iki yere de yazmışsın. Aldım bilgileri birkaç güne hallederim.

DGS kitapları diye aradım ama dikkatsizlik ile ilgili olan bulamadım ben , sende duruyorsa ayrıntı yazar mısın ? Muhtemelen yaratır iki ayrı sınıfın matematiğini bir arada almak. Ancak 3. sınıf matematiğini biliyor , ilgisini canlı tutmak için bunu önermişti okulu.

Değer yayınlarının genel sınavı oldu okulda , hatası yokmuş mutluydu eve geldiğinde oğlan. Ama sınavın zorluk derecesini bilmediğim için ben yorum yapmadım.

Cambridge ek ders sınıfından bayağı bir ödev gelmeye başladı , yazma ödevi gelince bizimde cinlerimiz tepemize geliyor. Nefret ediyor yazmaktan.

merhaba arkadaşlar,

cat sinav bilgileri için teşekkürler. ben de bu hafta başvuru yapacagim inşallah.

adeda DGS'ni ben de oğluma aliyorum son 3 senedir, tavsiye ederim.

bugunku son sinav ile birlikte aralik ortasina kadar rahatiz artik sinavlar cok sukur iyi gecti dusuk notumuz yok. birde araliktaki genel degerlendirmeyi atlatirsak bizden iyisi olmayacak. bu arada birde okulistik sinavina girecegiz bakalim sabirsizlikla bekliyorum.

sizlerde durumlar nasil ?

DGS için teşekkürler cat , umarım yarayacak bizim içinde.

Şu aralar rahatız biz de okulda.

İngilizce ek ders te bol bol konuşuyorlarmış ve kelime tekrarı yapıyorlar. Deftere 5 er kere yazılıyor kelimeler. Şu ana kadar hayvanlar, vücut ve yüzün bölümleri , kıyafetler , aile ve arkadaşlar ile ilintili kelimeler yazıldı. Cuma günleri yapıyorlar ek dersi , yazarım bundan sonrada.

Bugün dişçiye götürdüm oğlanı iki süt dişine dolgu yapıldı. Uyuşturmadan yaptırdık , korktum başta canı yanacak diye ama rahat geçti . Pilli diş fırçalarından deneyin dedi dr. , sizler ne kullanıyorsunuz diş fırçası ?