cok cok gecmis olsun tam hastalik havasi bizde gecen hafta bayagi kotuyduk ilacla falan ucuz kurtardik...okullar acildi hastaliklar basladi...mutlu yillar, mutlu yildonumleri
bizim hayat bilgisi , Tukce , Mat ten henuz sinav olmadi ara ara yoklama degerlendirme tarzinda oluyor. ingilizce oldular gecen hafta biraz dusuk gelmis, yarin asil sinav var bakalim nasil gececek....
matematikte bizde de o problem var. ozellikle elde kalan kisimlari unutuyor atliyor dogal olarakta sonuc yanlis cikiyor. ben her seferinde test bile olsa akildan yapsa yazarak calis diyorum ama sanirim okulda daha cok zihinden yapma on planda ((((
4. sinif matematik dediginiz nedir acaba ? bizde gecen hafta Zambakin tum Turkiye degerlendirme sinavina girdik 1 Turkce 1 hayat bilgisi yanlisimiz var. Turkiye genelinde nerde acaba cok merak ediyorum..bende eve Tudem ve bir iki test kitabi aldim ama cok vakti kalmiyor. cunku yuzme haftada 5 gune cikti. sabah 7.30 da cikip eve 6.30 da geliyor yavrucum..7 ye kadar ancak yemek ve banyo faslini hallediyor. bu arada ocakta Tudem sinavi olacak bilgin olsun...
bizde bu sene odevler fazla. hatta diyor ki her sene odevler giderek artiyor 7.8 . sinifi dusunemiyorum diyor )))) biz bu sene genel derslerden ziyade biraz daha ingilizceye odaklandik gibi...birde sene sonu cambridge sinavi var ya sanirim ondan....