8. Sayfa - Toplam 22 Sayfa var BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu
Toplam 211 sonuçtan 71 ile 80 arasındakiler gösteriliyor.
  1. #71

    Cevap: 4. Sınıflar / 2014-2015 egıtım ogretım yılı

    sadece cocuktan sonuc ogrenme isi hic mantikli degil ama yapacak birsey yok

    gecmis olsun seninkine de...sinavlar konusunda artik ikincilere konsantre olsun...uzulmesin bu kadar...

  2. #72

    Cevap: 4. Sınıflar / 2014-2015 egıtım ogretım yılı

    n'oldu arkadaslar, derin bi sessizlik hakim forumumuza iyisinizdir umarim...

    bizde ayni tas ayni hamam, her persembe bi sinav...4'lerde proje odevi de yokmus...takiliyo oyle bizimki...



  3. #73

    Cevap: 4. Sınıflar / 2014-2015 egıtım ogretım yılı

    ay gercekten ne kadar sessiz kalmis forum. benim isler bu ara acayip yogun. hep bir kosturmaca icindeyim. derslerde o kadar yogun ki koptuk resmen ya...log seneye kesin sizin okuldayiz bu ne ya bizim derslerde odevlerde sinavlarda hiccc bitmiyor.

    ktt bitti
    klasik yazililar basladi o bitti
    bu hafta genel degerlendirme sinavi vardi. her aksam deli gibi odev ve sinav trafigi var. bir konuyu tekrar etmeye yada extra bir calisma yapmaya bile vakti yok. onun cani cikinca haliyle bizimde cikiyor ya..

    gecekusu arkadasim nerelerdesin. bu arada bizimkiler Ankaraya gidip geldiler cok keyif almislar.

    Alıntı log Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    n'oldu arkadaslar, derin bi sessizlik hakim forumumuza iyisinizdir umarim...

    bizde ayni tas ayni hamam, her persembe bi sinav...4'lerde proje odevi de yokmus...takiliyo oyle bizimki...



  4. #74

    Cevap: 4. Sınıflar / 2014-2015 egıtım ogretım yılı

    Geldim Kusura bakmayın uzun zamandır yoktum .

    İkinci sınavlar yarın başlıyor bizde. Allahtan tek haftaya sıkıştırmıyorlar. Ama büyük sınavlar falan bayağı zorluyor , sürekli sınav halindeler dolayısıyla ders sınavlarına çalışmıyor artık.
    İlk sınavlar iyi geçti , ama büyük sınavlar önemli bizde onlarda fena değil.

    Ders sınavlarının sonuçları çocuklara söyleniyor , büyük sınavlar ise merkezi sistemle yapılıyor ve aynı gün içinde nette yayınlanıyor.

    Sınavı hızlı bitirme çabası bizde de var. Ama tekrar kontrol etmesini söylüyorum sürekli , yapıyorum diyor ama... Hız konusu riskli yavaş ol diyemiyorum , ileride hız önemli olacak ama aynı anda dikkatli olması da önemli bunu hatırlatıyorum sürekli.

    Cat sevindim Ankara nın iyi geçmesine , senin de kafanı karıştırmıştım sonradan üzüldüm. Bizim sınıftan kimse gitmediği için sorun yaşamadık şansıma.

  5. #75

    Cevap: 4. Sınıflar / 2014-2015 egıtım ogretım yılı

    herkese merhaba, gecekusu sinavlar nasil gecti ? gecen hafta 2 gun TEog tatili dolayisi ile sehirdisina tatile gittik cumayi da birlestirdik. 5 gun gayet iyi geldi ama gezmekten tozmaktan hic derse bakamadik. cunku tatilde ders olmuyormus gercekten )))

    bakalim bu hafta toparlayip haftaya sinavlara focus olmali malum 2 derste dusuk not vardi bizde. bende acayip grip olmusum bir sicak bir soguk kafam kalkmiyor resmen yataktan...

    bunun disinda dersler bu ara yogun gitmiyor gibi yani ilk zamanlardaki yogunluk kalmadi gibi.

    sizlerde durum nasil ?

  6. #76

    Cevap: 4. Sınıflar / 2014-2015 egıtım ogretım yılı

    gecekusu, buyuk sinav dedigin nasil birsey? test mi? bizim okulda 4. sinifta test seklinde degil sinavlar, klasik yazili...

    cat, siz de ne iyi yapmissiniz tatil isini gecmis olsun bu arada...

  7. #77

    Cevap: 4. Sınıflar / 2014-2015 egıtım ogretım yılı

    Selam İlk sınavlar iyi idi , ikinci tur da iyi gidiyor şimdilik . Tatil olayı ne güzel olmuş havanız değişmiştir , enerji toplamışsındır diyeceğim ama grip kötü olmuş geçmiş olsun.

    Derslerde yoğunluk azalmadı bizde , üstüne ek dersleri var ve bir de bilgisayar projesi verdiler. Gerçi projeyi keyifle yapıyor konu bilgisayar olunca Powerpoint öğreniyor bu aralar.

    log bizde 3 tip sınav var ; biri ders sınavları çoğunluğu klasik oluyor 3'er sınav var , ikincisi teog tarzı sınavlar TMD ve FSI ayrı ayrı oluyorlar ve birleştirilip değerlendiriliyor her dönem 3 teog sınavı var yani 6 ayrı sınava giriyor. Sonuncu sınav türü de genel değerlendirme sınavı ki bunda da temel dersler ve ing. var, tek oturumda tüm derslerin sorularını cevaplayıp çıkıyorlar. Süresi çok uzun dolayısıyla dikkat açısından sıkıntılı oluyor , bu sınav da dönemde 2 tane. Benim büyük sınavlar dediğim bu teog ve genel değerlendirme sınavları , onlar test şeklinde.

  8. #78

    Cevap: 4. Sınıflar / 2014-2015 egıtım ogretım yılı

    selam arkadaslar inanir misiniz geldigimden beri cok hastayim gecer gecer dedim. pazar aksam acillik oldum ama simdi daha iyiyim cok sukur. tatil nazara geldi valla. topladigim enerji de gitti...
    bizimde bu gun itibari ile ikinci tur basliyor. projeler kaldirildi diye biliyorum gecekusu.

    gecekusu bizimde sinav sistemi sizin gibi. bu hafta kttler var bugun Turkce mat yarin Fen sosyal 30 ar soruluk oluyor bu sinavlar.

    haftaya klasik yazililar var bunlar direk karneyi etkiliyor. ama bizde 2 yazili sinav olacak 3 degil.

    birde ondan sonraki hafta GDS var . bunda 60 soru oluyor butun dersler oluyor ing haric.

    gds ve kttlerin hepsinin ortalamasi da bursluluk basarisini etkileyecek.

    ben su an sadece Turkce ve Sosyale stres oluyorum o ikisinden yazili notlari dusuktu insallah toparlar.

    evet uzun sinavlarda dikkatini toplamak cok zor oluyor. bir sure sonra isin ucu kaciyor. ya birde bizimki sosyal Turkce falan cok sevmiyor ya. nasil sevdirecegim bilmiyorum varsa yoksa fen mat.

  9. #79

    Cevap: 4. Sınıflar / 2014-2015 egıtım ogretım yılı

    valla cocuklariniza ve size sabir diliyorum arkadaslar...cat sana da gecmis olsun tekrar...

    bizimkinde T,M ve Ingilizceden 3 yazili, SB, Fen ve Din'den 2'ser yazili...Akademik takvimden gordugum kadariyla TM ve FS olarak iki ayri degerlendirme var Aralikta. Ocakta da bir tane genel degerlendirme. Bu kadar

    Bu kadar arka arkaya sinav olunca cocukta konsantrasyon mu kalir cat? yazik cocuklara ya...

  10. #80

    Cevap: 4. Sınıflar / 2014-2015 egıtım ogretım yılı

    Normalde kaldırıldı projeler evet ama oğlana özel bir proje verildi ek eğitimi dahilinde . Ne ile ilgili proje yapmak istediğini sordular , bilgisayar isteyince onunla ilgili bir konu verildi. Bilgisayar öğretmeni ile birlikte çalışıyorlar.

    log normalleşti sınavlar aslında bu kadar çok olunca Yarın matematik sınavı var ve iki test çözüp çalışmayı bitirdi oğlan yani toplam 15dk. çalışmış oldu Geçen hafta sosyal sınavı vardı , gününü atlamışım sabahında fark ettik hiç göz atamadan girdi sınava.

    cat bizde de sizinki gibi burs belirleyici sınavlar büyük sınavlar, şimdiye kadarkiler fena değil son bir gds kaldı önümüzde. Türkçe ile sosyali biraz hikayeleştirerek anlatsan faydası olur mu acaba. Savaşları vb. ben öyle anlattım sosyalde işe yaradı gibi.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Dosya Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.