12. Sayfa - Toplam 22 Sayfa var BirinciBirinci ... 21011121314 ... SonuncuSonuncu
Toplam 211 sonuçtan 111 ile 120 arasındakiler gösteriliyor.

Cevap: 4. Sınıflar / 2014-2015 egıtım ogretım yılı

canim cok tskler evet 28 Subat saat 10.00 ama henuz kayit olmadim gidip okulu bakip kayit olalim istiyoruz. camlica ve umraniye mi kararsiz kaldim ya. bursluluk sinavlarina girip girip bakacagiz sonra ona gore krar verecegiz. sizin gecen sene yasadiginiz stresi bu sene de ben yasayacagim gozukuyor. hakkimizda hayirlisi. sen memnun musun gecekusu okuldan ? ilk donem degerlendirmen nedir ?
    Alıntı gecekusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geldim ve kaçıyorum Bursluluk sınav tarihini yazmak için açtım ama cat sen biliyormuşsun zaten 28 Şubat

Bu hafta çok yoğun gidiyor , sunumları var iki dersten , bir de bilgisayar projesinin son kontrolü yapılacakmış dün akşam onu bitirdi. Sınavlar bu hafta bitiyor bizde , hadi bakalım birinci dönemi bitiriyoruz.

Alıntı cat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kar tatili bizi de bitirdi valla. zaten okula gidemedi birde kar tatili fena oldu. biraz daha uzasa kar tatili yaz tatili yapmis gibi olacaktik yani ))) bizimde butun yabanci dil sinavlari bu haftaya kaldi onlarla ugrasiyor kuzucuk. ya su ogrenme stilini cok merak ediyordum bende gorusmede soylemislerdi biraz acar misin log ? bu arada okulun bazi subeleri 3-5 cocuk alabilecekmis ya 5. sinifa sok oldum yani. insallah girebiliriz bizde.
    hayirlisi cat...zor kararlar...ogrenciye uygulanan test sonucu veriyorlar raporu. nasil bir ortamda calismayi seviyor, ogrenme stili nasil, vb konularda sonuclari goruyorsun...

Alıntı berrin.y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba
    çok uzun bir aradan sonra 5.sınıf için okul seçim konusuyla ilgili fikir almak istedim.
    Okul isimleri paylaşılabiliyor mu? Yasak mı?
    Ve bununla ilgili forum bulamadım , ben mi aramayı bilemedim acaba?
    google uzerinden arama yapmak daha kolay...google'a "annecocuk okul" ya da direk okulun ismi ve annecocuk diye yazarsaniz bulabilirsiniz...

gecekusu ozele bir mail attim sana canim

bizimki cuma gunu aldi karneyi, bir sorun yok, cok sukur

ödevler, TM bir 20-25 sayfalık kitapçık, İngilizce ve Fransizca da ayri ayri verilmiş...

hepsine iyi bir ara tatil diliyorum

bizimde Takdirnameli bir karnemiz oldu cok surpriz oldu ona. ben biliyordum Takdir olayini)))

birde bizim okul bu gds sinavlarinda basarili olan %10 luk dilimdeki ogrencilere Akademik basari odulu vermis cok sevincliydi.

odevler cok fazla degil bu tatilde. ing ve isp odevleri ayri ayri. Turkce grubu odevleri de abarti degil dogrusu. aman isabette olmus cunku bizim 15 gun antremanlar devam hatta bugun yarisa gittiler bir baska klube.

iyi bir dinlenip ikinci doneme hizli bir baslangic yapmamiz lazim diye dusunuyorum. tatil bitimi sinavlar full basliyor cunku.

gecekusu nerelerdesin?

Evet geldim

Arkadaşlarımız geldiler dışarıdan , İstanbul u gezdik , gittiler. Sonrasında karneyi alıp kısa bir tatile gittik , yeni geldik. Çok yoğun eğlenceli ve yorucu birkaç hafta geçirdik Karne iyi , ödevler fena değil ; 60 sayfa 4 temel dersin olduğu kitap , 3 kısa ing. kitap ve ing. çalışma kitabı var. Alm. dan da ayrıca bir kitap var.

Öğrenme stili testini bu yıl bizimkilere de yaptılar ama sonuçları bizimle paylaşmadılar. Sizinle paylaşmaları iyi olmuş log.

cat aksilikler olmadı mı oldu aslında ama dikkate alınacak düzeyde değiller , genel olarak oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim rahatlıkla . İnternet üzerinden bilgilendirmeler , programlı çalışmalar ve istenildiğinde ulaşılabilme ve bilgi edinme açısından çok iyiler. Öğrenci açısından istediğinde istediği öğretmenle konuşma rahatlığı ve reviri kullanma rahatlığı süper , ama kantinde fazla abur cubur var. 5. sınıf oldukça zorlu görünüyor dışarıdan bakınca , bir ödev vermişler bu tatil için dinlerken yoruldum ben.

ikinci donem basladi mi baslamadi mi emin degilim ya. kar tatili, boykot derken bu cocuklar ne zaman okula gidecek ne zaman ders yapacaklar ya. ben anne olarak konsantrasyonumu saglayamadim ki cocuklar ne yapsin. hepsine Allah kuvvet gayret versin valla.

ikinci donem daha zor gececek gibime geliyor simdi havalarda isinip gunler uzadi mi isleri iyice zor.

gecekusu bu odevler ne allasen yaris ati mi bu cocuklar. valla okurken ben yoruldum dogrusu.

bakalim bizimde bir sonraki hafta hemen sinavlar baslayacak, sonrasinda da bursluluk sinavlari kosturmacasi. hakkimizda hayirlisi olsun.

valla bizim daha ikinci donem sinav takvimi bile aciklanmadi!!bu nasil is anlamadim...

neyse..haftasonu odevleri falan basladi. hafta ici de yine ayni sekilde...hayirli olsun ikinci donem hepsine

nerelerdesiniz arkadaşlar?

bizimkinin ilk sinavi bugundu. malum haftada bir sinav olunca, erkenden basliyor...sizinkilerde durumlar nasil?