Haftaya tatile çıkıyorum ve bu sene Datça/Palamütbükü nü seçtim..Daha önce giden arkadaşlar var mı ? Çok gezen çok bilir hesabı tavsiyelere ihtiyacım var.Palamütbükü ne gidince şaşkın şaşkın sağa sola bakınmayayım
Haftaya tatile çıkıyorum ve bu sene Datça/Palamütbükü nü seçtim..Daha önce giden arkadaşlar var mı ? Çok gezen çok bilir hesabı tavsiyelere ihtiyacım var.Palamütbükü ne gidince şaşkın şaşkın sağa sola bakınmayayım
Çok görülecek birşey yok aslında.Bir mağara var,bir de denizin ortasından yürüyüp karşıya geçtiğin İztuzu Plajı.(Dalayan da.Yakın Datça ya.)Yollar çok virajlı.ceren-04 yazdı:
palamütbükünde konaklama yeri falan arıyorum ama daha önce gitmiş memnun kalmış birileri olsa içim rahat edecek.
Datça koyları için cennet diyorlar kimse cennete gitmedi mi?
Ben ilk kez geçen yıl gittim..Palamutbükü'ne..
Resmen bayıldım..
Aylin Ahşap Evler'de kaldık..
Denizi muhteşem,çok sakin,sessiz biyer..
Bu yıl da Ovabükü'ne gidiyorum 3 günlüğüne..
Şimdiden iyi eğlenceler..
ıyı tatıller.
teşekkürler..Aylin evlerinden memnun kalan çok olmuş ama orası full dolukobipaşa yazdı:
Ben ilk kez geçen yıl gittim..Palamutbükü'ne..
Resmen bayıldım..
Aylin Ahşap Evler'de kaldık..
Denizi muhteşem,çok sakin,sessiz biyer..
Bu yıl da Ovabükü'ne gidiyorum 3 günlüğüne..
Şimdiden iyi eğlenceler..
ben doğayı seviyorum,5 yıldızlı otelleri değil..ovabükü ve hayıtbüküne de uğrayacağım mutlaka...
inşallah iyi geçer ..gel beraber gidelim..hayalperest yazdı:
ıyı tatıller.
Marmaristen günü birlik gitmiştik, yolu yapılmış sanırım şimdi manzara harika
evet öyle diyorlar bir doğa harikasıymış gidip görücez bakalım..şu ana kadar gördüğüm en hariha yer Antalya/Olimpos tur.Bende görmeyenlere mutlaka olimposu tavsiye ederim..Yasko yazdı:
Marmaristen günü birlik gitmiştik, yolu yapılmış sanırım şimdi manzara harika