ben çorbayı her içişimde farlılaştırdım ve hiç sıkılmadım 1 gün acılı diğer gün limon sıktım bir defada haslnmış ve posa olarak kalmış tavuk göğsünü doğradım
ben çorbayı her içişimde farlılaştırdım ve hiç sıkılmadım 1 gün acılı diğer gün limon sıktım bir defada haslnmış ve posa olarak kalmış tavuk göğsünü doğradım
tabi bunları tabağımda yaptım
birde ben kremalı mantar çorbası koydum
bu akşam inşallah tekrar pişireceğim
hani listenin sonunda yagsiz sut,meyva suyu cay neyin icin diyor ya,acaba siz iciyor musunuz gunluk menunun disinda ekstra sut falan?
yani midemiz cok israr ederse cay yerine sut icebiliyor muyuz.
birde beyaz eti ne zaman yiyecez?![]()
süt var listede ama 4.gün,
ben exradan hiçbirşey yemiyorum.bugün sebze günüm yani 2.günüm salata reyonunda brüksel lahanası,brokoli,göbek salata herbişey mevcuttu yanımdada havuç ve salatalık getirdim.
sabah 1 kase,öğle bir kase çorba yedim yeşilliklerle beraber.
şimdi yanımda yeşillik var 1 tabak öğlen aldım 4-5 gibi yerim artık.![]()
ikinci gun biraz zor gibi hiii?bana oyle geldi,meyveli gun daha kolaydi.ama sIk disini yarin cok daha kolay gececek.![]()
yok bugün sanki daha kolay geçti,evde olunca daha zor du habire bişeyler yiyiyor evdekiler.
şimdi işle meşgulum biraz açıktım gibi
ama yeşillik var yanımda![]()
yarını bekliyorum tartılmak için 3.gün sonun da tartılacağım bakalım ne olacak![]()
Gülben internette gezerken lahana diyetini buldum bana biraz farklı geldi.Sen nerden almıştın listeyi
Lahana diyeti
Lahana çorbası (Çorbalı diyet)
Kadınlar arasında lahana çorbası olarak anılan bu sebze çorbalı diyet, mucizevi bir biçimde bir haftada tam 8 kilo verdiriyor!!!!! Kimi diyetisyenler vücudun bu kadar kısa sürede kilo vermesine karşı çıksa da henüz hiçbir diyetisyen böylesine kısa sürede kilo verdiren bu diyetten kadınları alıkoyamıyor. Yalnız bu diyeti yaparken kendinizi çok fazla yormamalı, bol su içmeli ve ekstra vitamin almalısınız.
Özel çorba
Malzemeler: 6 adet soğan, kereviz, lahana, biber, domates, patlıcan, kabak, enginar, havuç, maydanoz vs. az tuz Yapılışı: Bütün sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak şekilde su ilave ederek düdüklü tencerede pişirin. Daha sonra dilerseniz blender'da ezerek krema kıvamına getirebilirsiniz.
1. gün
İstediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel çorba
2. gün
İstediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel çorba
3. gün
İstediğiniz kadar sebze, meyve ve özel çorba
4. gün
5 tane muz, 4 bardak süt ve özel çorba
5. gün
300 gr. kırmızı et, 6 tane domates, özel çorba
6. gün
İstediğiniz kadar yağsız kırmızı et, özel çorba
7. gün
Esmer pirinç, istediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve özel çorba
BENDE İNTERNETEN BULDUM. bir diyet sitesinden ama şu anda adı aklımda diil. google dan bakabilirsin.
sevgiler
Gülben forumun tamamını okuyamadım, tarifini verdiğin çorbadaki lahana beyaz lahanamı yoksa kara lahanamı??
Lahana kokusunu almasi icin corbaya sut katin, yarim bardak kadar falan...ben oyle yapiyorum
Ayni corbayi pirasa bazli da yapabilirsiniz, yine sut konur pirasa corbasina ve tadi da cok guzellesir![]()