akşam eve gidince tavuk ciğerinden birşeyler yapmayı planlıyorum.
her seferinde soğanlı kavurmasını yapıyordum.
bazende pilavını...
bildiğiniz değişik tarif varsa rica etsem güzel bayanlar
akşam eve gidince tavuk ciğerinden birşeyler yapmayı planlıyorum.
her seferinde soğanlı kavurmasını yapıyordum.
bazende pilavını...
bildiğiniz değişik tarif varsa rica etsem güzel bayanlar
Soğanla birlikte, sarımsak, çarliston ya da sivri biber ve bol domates, karabiber ve kekik ekleyerek sotesini yapabilirsin. Hatta olduğu gibi güvece koyup fırına da atabilirsin. Yürekleri çıkartmayı unutma, ağır bir tat veriyor.
Kedim (10 yıldır kediler cennetinde) yıllarca haşlanmış tavuk çiğerinden başka birşey yemediğinden, ben kokusundan bıktım, evde hiç pişirmiyorum. Oysa güzel olur.
Bildiğimiz dana ciğeri gibi unlayıp tavada çevirince de güzel olur..Yanına da patates salatası.
Soğansız, sadece bir kaç diş sarımsak, bol kekik ve kırmızı biberle kavurup bulgur pilavı ile servis yaparsanız çok güzel oluyor...
RüyA yazdı:
Soğanla birlikte, sarımsak, çarliston ya da sivri biber ve bol domates, karabiber ve kekik ekleyerek sotesini yapabilirsin. Hatta olduğu gibi güvece koyup fırına da atabilirsin. Yürekleri çıkartmayı unutma, ağır bir tat veriyor.
Kedim (10 yıldır kediler cennetinde) yıllarca haşlanmış tavuk çiğerinden başka birşey yemediğinden, ben kokusundan bıktım, evde hiç pişirmiyorum. Oysa güzel olur.
tarif için teşekkürler bizde severek tüketiyoruz.
ama doğraması gıcık biraz
pia yazdı:
Bildiğimiz dana ciğeri gibi unlayıp tavada çevirince de güzel olur..Yanına da patates salatası.
sizin bildiğiniz benim tam olarak bilemediğim unlama tarifini alsam ne güzel olur
soganla kavur,birazda domates püresi ilave edip yumuşacıncaya kadar sote et yanına da bir pilav ohhhhh ne ala mualla
akmn66 yazdı:
soganla kavur,birazda domates püresi ilave edip yumuşacıncaya kadar sote et yanına da bir pilav ohhhhh ne ala mualla
işte hep bunu yapıyorum artık değişiklik istiyorum.
mesela pia nın da az önce dediği gibi unlamalı bişeyler yapsam,
yanında patates kızartması veya kavurması ne güzel olur.
dimi ama
Dana ciğerini nasıl yapıyorsunuz ....
sakatat yemiyoruz artik biz, etlere bile guvenemiyoruz, sakatata hic guvenemem dogrusu...
iki yil once esim aldi oglana kan yapsin vs diye, yaptim oglum yemedi, esim de kolestrolum var dedi yemedi, butun ciger bana kaldi, yarisini da kediye verdim artik tovbe