Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: gülnur şengül

Arama: Arama işlemi Toplam 0,00 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    4
    Hit
    4.059

    Cevap: Sözlü dönemi tarih oldu!

    Yeşim hanım daha neler değişecek bakalım...neysee
  2. Cevap: Bu sezon hangi dizileri izliyorsunuz ?

    Türkiye bu durumda iken hala dizi izleniyormu diye sormadan geçemiyorum.!!!
  3. Cevap
    11
    Hit
    7.316

    Cevap: Dayım vefat etti...

    Başınız sağolsun, rabbim sizlere sabır versin..;(((((
  4. Cevap
    3
    Hit
    4.597

    Cevap: BES ödemesi yapanlar ????

    Nuray hanım merhaba 2013 tarihi itibarı ile mevzuatta ciddi degisiklikler oldu.sorularıniza cevap vermek istedim.

    Tüm sigorta şirketleri 1999 yılında çıkan kanun ile hazine müsteşarlıgına bağlı...
  5. Cevap
    17
    Hit
    6.582

    Cevap: Pahalı hediyeler sever misiniz?

    Hiç sevmem ne vermeyi nede almayı niye mi? Benim durumum vardır almış olsam fakat karsımdaki kişinin durumu olmaya bilir ve o kişiyi rahatsız etmesini istemem aynı durum benim icinde gecerli. .....
  6. Cevap
    3
    Hit
    3.779

    Cevap: Araba markalaraı...

    Çok teşekkürler gül hnm...;)
  7. Cevap
    3
    Hit
    3.779

    Araba markalaraı...

    Kendim için sfır bir araç almaya karar verdik.hafta sonu eşim ile araç bakmaya gittik hani reklamlarda % 0 faiz diyorlar ya ellerinde kalmış olan araçlarda bu geçerli yeni çıkmış olan ve rabet gören...
  8. Cevap
    30
    Hit
    14.625

    Cevap: Eşimin nesi var? :((

    Çok teşekkürler damla hanım allah hepimizi kazalardan korusun....sevgiler
  9. Cevap
    3
    Hit
    3.259

    Cevap: Hayatın iyi tarifi....

    Malesef gül hanım sistemde görünmedi çok etkileyici bir hayat hikayesi.arama motoruna bu başlıgı yazarsanız devamını okuyabilirsiniz.Kusura bakmayın.
  10. Cevap
    3
    Hit
    3.259

    Hayatın iyi tarifi....

    Jerry, çevresindekilerin çok sevdiği insanlardan biriydi. Keyfi her zaman yerindeydi. Her zaman söyleyecek olumlu birşey bulurdu. Hatta bazen etrafındakileri çıldırtırdı bile, "Bu adam, bu halde...
  11. Cevap: hamile miyim? lütfen acillll cevap

    Açelya hanım öncelikle hoşgeldiniz aramıza ama suan ki belirtiler hamile olduğunuzu gösteriyor ama daha kesin bir sonuç için en sağlıklısı kan testi.hemde acillll ;)
  12. Cevap
    30
    Hit
    14.625

    Cevap: Eşimin nesi var? :((

    1 ay önce çok ağır bir trafik kazası geçirdik eşim,oğlum ve ben ölümden döndük ve ogece yatagıma uzandığımda allahıma şükür ettim.eşimin ve çoçugumun günlerce ellerinden tutup uyudum. en kötü...
  13. Cevap: Hadi o zaman, beğendiğimiz hobi sitelerini de yazalım :)

    benim açtığım forumları takip edersenız ne demek istediğimi anlarsınız.....sevgiler.
  14. Cevap: Hadi o zaman, beğendiğimiz hobi sitelerini de yazalım :)

    orum

    Tanıyamamanız normal.Bende sizi tanımıyorum.Ya da boşverin....
  15. Cevap: Hadi o zaman, beğendiğimiz hobi sitelerini de yazalım :)

    Bu sitede olma amacımız bilgi paylaşımı diye biliyorum ben bu amaçla bu siteyi ziyaret ediyorum,Fakat sizin amaçınız burdan net br şekilde belli oluyor.saygılar....
  16. Cevap: Atamızın türk kadınları için söyledikleri.

    Murat bey merhabalar,öncelikle yardımızın için teşekkür ederim.Sisteme yükleme yaparken yazı bu şekilde kaydoldu benim hatam kusuruma bakmayın.teknoloji özürlü olunca böyle oluyor işte...:rolleyes:
  17. Cevap
    3
    Hit
    2.612

    Cevap: Selamlar...

    hoşbulduk,çok teşekkür ederim yeşim hanım iyiyim çok şükür sizleride iyi gördüğüme sevindim..
  18. Atamızın türk kadınları için söyledikleri.

    http://img1.blogcu.com/images/a/a/y/aaysen/3375453.jpg



    ATAMIZIN AĞZINDAN "KADINLAR"

    "Bizim sosyal toplumumuzun başarısızlığının sebebi, kadınlarımıza karşı gösterdiğimiz ilgisizlikten...
  19. Ben çoçuğumu böyle yetiştirdim..

    Iyi agaç kolay yetismez;rüzgar ne denli güçlü eserse,agaç da o denli saglam olur. (J.Willard Marriot)
  20. Cevap
    3
    Hit
    2.612

    Selamlar...

    MERHABALAR ARKADAŞLAR 1 YIL ARADAN SONRA TEKRAR SİZLERLE OLMAK GÜZEL HERKESE KEYİFLİ VAKİTLER.....:o
  21. Cevap: eskişehir ve atatürk sevgisi....

    bende eskişehirli olmaktan bir kez daha gurur duydum....
  22. eskişehir ve atatürk sevgisi....

    merhabalar arkadaşlar;eskişehirde 7 gün kaldım ama en çok dikkatimi çeken tüm belediye otobüslerinin üzerinde ve askeri araçların üzerinde ulu önder mustafa kemal atatürkün imzası bulunuyor..acaba...
  23. Konu: 8 Mart

    yazan gülnur şengül
    Cevap
    9
    Hit
    1.857

    Cevap: 8 Mart

    tüm kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsun,herşey gönlünüzce olsun......
  24. Cevap
    12
    Hit
    3.745

    siteden ayrılma kararı....

    buğün itibarı ile siteden ayrılma kararı almış bulunmaktayım.insanlara iyi niyetimle yaptığım yorumlar dahi ters algılanıyor.bu sitenin bana kattıklarından çok polemik yaratmaya sürekle şahsımla...
  25. Cevap
    395
    Hit
    90.466

    Cevap: Metabolik denge diyeti..

    ben polemik yaratmaya çalışmıyorum önecelikle bunu belirteyim.benim eşim bir dönem kilo problemi yaşamıştı bir diyetisyene gittik damla noyan hanım eşim bir check-up yapıl,yağ ölçümü yapıldı ve...
Toplam 200 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.