Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: Kızım_Aleynam

Arama: Arama işlemi Toplam 0,06 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    0
    Hit
    1.823

    Kimse Yokmu

    Merhabalar kızım 3 yaşındayken uye olmuştum galıba 2005 gıbı ve uzunca bır suredır sıte terkedilmiş ara ara gırıp bakıyorum aslında ...paylaşımları cok ozledım, ama hıc bır hareketlılık goremıyorum,...
  2. Cevap
    5
    Hit
    6.053

    Merhabalar

    Çok iyi bir internet kullanıcısı olmadım....annecocuk, soluklandığım birşeyler öğrendiğim okumaktan zevk aldığım, önceleri bilgisayarı açar açmaz annecocuğu açmadan işe başlayamadığım yerdi...şuan...
  3. Cevap
    17
    Hit
    16.383

    Cevap: o zaman şöyle yapalım mı ??

    Merhabalar bende 38 yaşını bitirdim..kızım 14 yaşını bitirdi teog'a girdi şimdi sonuçları bekliyoruz..oğlum 3. sınıfa gidiyor ..ve bu sitedeyken 2 çocukluyken, geçen sene mayıs ayında 3. bebeğim...
  4. Cevap
    1
    Hit
    8.640

    Teog anneleri

    Merhabalar yanlış hatırlamıyorsam kızım 3 yaşındayken buraya üye olmuştum, herşeylerini paylaştık 6. yaş sendromunu burada öğrendim, 2. hamileliğimde yaşadığım sıkıntıları burada paylaştım...uzun bir...
  5. Cevap
    14
    Hit
    7.490

    Cevap: uzun zaman olmuş

    merhabalar adaşım...:)

    bu site hep güzel anılarla kalacak hafızamda, eskisi kadar faal olarak kimse girmese de eminim benim gibi arada bir kontrol ediyordur üyeler, eskiden mesai başlayıp...
  6. Cevap: SERAP GÜLER YILDIRIM'ı kaybettik...

    rabbim rahmet etsin, ailesine sevenlerine sabırlar versin...çok üzüldüm , rabbim inşallah cennetiyle karşılar serabı...
  7. Cevap
    11
    Hit
    7.313

    Cevap: Dayım vefat etti...

    Başınız sağolsun, allah cenneti mekan etsin, siz sevenlerine sabır versin inşallah
  8. Cevap
    33
    Hit
    11.488

    Cevap: Annemi Kaybettik

    Başın sağolsun gülay, allah sizlere sabır versin anneciğin için cenneti mekan etsin inşallah
  9. Cevap: Dayımın hastalığı hepimizi mahfetti!

    geçmiş olsun...inşallah korktuğunuz hastalık değildir,
  10. Cevap
    13
    Hit
    6.192

    Cevap: ne var ne yok bakim buralarda?

    geçmiş olsun
  11. Cevap: Canlan Sitem :) Kimler yoğurdunu evde yapıyor?

    Hoş geldin gül...:)

    bende evde yapıyorum yoğurdumu hazır yoğurtları sevmiyoruz, sokak sütü çok güzel olmuyordu ama herşeye rağmen almaya devam ediyordum hazır yoğurttan daha iyi diye, son 1 aydır...
  12. Cevap
    5
    Hit
    3.885

    Cevap: iftar menüsü

    benim en sık kullandığım menü şudur;
    1- Çorba (mercimek-tarhana-şehriye-tutmaç)
    2- Et sote yada güveç
    3-patates püresi (servis yaparken püreyi yayıp üzerine et sote yada güveci ekleyince görüntü...
  13. Cevap
    5
    Hit
    3.885

    Cevap: iftar menüsü

    kızartmanın yanına yoğurt yazmışsın bence cacık yerine soğuk bir komposto harika gider (şeftali olabilir, erik olabilir, vişne olabilir)
  14. Cevap
    4
    Hit
    3.649

    Cevap: yemek programlari

    bende siteleri geziyorum ne yemekler var diye...oruç olunca insan herşeyi yemek olarak görüyo galiba :)))
  15. Cevap
    15
    Hit
    9.216

    Cevap: Ilk okuyana kırmızı kurdela

    uzman desteği derken rehber öğretmenlerlemi görüşmeli ne yapmalı, yazma konusunda teşvik edici olmayın demişsiniz ya...ana okulunda rakamları yazıyorlardı yada çizgi çalışması yapıyorlardı, öğretmeni...
  16. Cevap
    15
    Hit
    9.216

    Cevap: Ilk okuyana kırmızı kurdela

    Merhabalar bende birşey sormak istiyorum size oğlum 2 yaşından beridir kreşte bu yıl özel bir anaokuluna gitti orda harfleri öğretmediler ama evdeki legolardan trafikteki plakalardan derken harfleri...
  17. Cevap: Karbonhidratçı mısınız, tatlıcı mı?

    yemeğin hertürlüsünü çok seviyorum..tatlıyı severim ama olmazsa olmaz demem, çaylarımı asla boş içemem illa yanında tatlı tuzlu bişeyler olacak, etli , hamur işi yada sebze yemeklerini çok severim..
  18. Cevap
    8
    Hit
    2.814

    Cevap: Halı temizliği

    enson buraya taşınana kadar balkonumda senede 2 kez yıkardım, kışa girerken ve yaza girerken olmak üzere...balkonum şimdi küçük olduğundan senede 2 kez yıkamaya yıl içerisindede (sürekli çay meyve...
  19. Cevap
    15
    Hit
    14.570

    Cevap: anneler gunu icin hediye...

    eğer mutfağı seven bir anneniz varsa ekmek yapma makinası alabilirsiniz...birkaç gündür kullanıyorum harika bir icat, ekmeğin pişmesi yemeye hazır hale gelmesi biraz uzun sürüyor ama güzel bir ekmek...
  20. Cevap
    3
    Hit
    1.945

    Cevap: Őgretmenler

    yok öğretmen değilim ama aynı kurumun personeliyiz..bakanlıktayım
  21. Cevap
    3
    Hit
    1.945

    Cevap: Őgretmenler

    doğuya gitmek diye bir şart yok, atama döneminde kılavuz yayınlanır siz tercihlerde bulunursunuz yanılmıyorsam 25 tercih,26. tercih olarak tercihlerim dışında atanmak istiyorum seçeneğini isterseniz...
  22. Cevap: Üzüntüden içim çıktı artık!

    geçmiş olsun, bu aralar salgın var galiba halsizlikle başlayan hastalık sonrasında kendisini öksürüğe bırakıyor. benim oğlumda 2 yaşındayken çok sık hastalanırdı, birkeresinde 1 hafta kadar çektik...
  23. Cevap
    11
    Hit
    5.175

    Cevap: site iyice durdu...

    dün kızım google adımı yazmış ve kızımın doğum günlerinde açılan forumlarla karşılaşmış, beni çağırdı anne bunlar ne diye, bende annecocuk eskiden ne kadar güzeldi doğum günleri gelen çocuklara kübra...
  24. Cevap: GORMEMISIN TEMIZLIK ROBOTU OLMUS ÇEKMİŞŞŞŞŞ :SSSS!!!

    özlem 2010 yılında açmışsın forumu 2,5 yıl geçmiş nasıl hala memnunmusun...benim yine temizlik robotu almam depreşti hala almadım, ama halada almayı çok istiyorUM ihlasmı libellemi...
  25. Cevap: Süper Dadı'yı izliyor musunuz?

    ana sayfada iki forum açtım bilgi yok yazıyo neler oluyo acaba
Toplam 500 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.